2777
2789

خب حتما شما زورش میکنی ولی مادرتون با خوش اخلاقی بهش میده

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از رفتار شما خسته شده یا زیاد اصرارش میکنید که بخوره یا زیاد نکن بکن میکنید توی غذا دادن . براش بذارید جلوش یه قاشق بدید دست اون یکی دست خودتون سعی کنید با دست خودش غذا بخوره اون وسطا چند تا لقمه هم خودتون بهش بدید. 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه منم همینه.

خونه من لب به غذا نمیزنه.

میره خونه عمه هاش.. 

بشقاب رو لیف میکشه 

تازه یبار انقدر غذا خورد اونجا دلدرد گرفت ...

عمش با سیاسته ...ازش حساب میبره میخوره ...

خونه من ....باید دنبالش بدوم🤭😁

بچه منم همینه. خونه من لب به غذا نمیزنه. میره خونه عمه هاش..   بشقاب رو لیف میکشه  ...

نگووو خونه عمش خامه با نون میخورد بیا و ببین امروز براش خامه گرفتم بخوره یه لقمه هم نخورد😑

ن بابا اصلا زور نمیکنم نمیدونم چرا لج میکنه 

به رفتار مادربزرگش دقت کنید . قطعا یه تفاوتی با رفتار شما داره . اینو خودتون باید پیدا کنید

نگووو خونه عمش خامه با نون میخورد بیا و ببین امروز براش خامه گرفتم بخوره یه لقمه هم نخورد😑

دقیقا بچه منم همینه خواهرجان..

اونجا سیب زمینی ابپز میخوره ...

هرچی فرگکرشو کنی میخوره

ن بابا اصلا زور نمیکنم نمیدونم چرا لج میکنه 

بچه ها همینن اکثراشون اینجورین، انگار ادما براشون جدیدا، یا سرگرمشون میکننن، ولی زمانی که خونه تنهان یه حس بد و غریبی دارن میل به غذا ندارن

دقیقا بچه منم همینه خواهرجان.. اونجا سیب زمینی ابپز میخوره ... هرچی فرگکرشو کنی میخوره

😥دیوونم کرده دیگه

من جلوشون میگم مثلا فلان چیزو نمیخوره

بعد قشنگ میشینه میخوره ضایع میشم🤦‍♀️

پسرمنم چهاردع ماهشه ازدست باباش نمیخوره خخخخ میگه تو چیکارمیکنی ازدستت شیروغذا میخوره ،نمیدونم چرااینجورین

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

😥دیوونم کرده دیگه من جلوشون میگم مثلا فلان چیزو نمیخوره بعد قشنگ میشینه میخوره ضایع میشم🤦‍♀️

چون جاش عوض میشه غذا میخوره ...

اگه چندوقت اونجا بمونه میبینی که دیگه غذا نمیخوره

تازه بهش میگه مامان انگار من شلغمم😂😂😂

خوووب اون که خاصیت مامان بزرگیه . خداییش مامان بزرگا از مامانا دلچسب ترن در همه نسلا 😉😉  خدا حفظشون کنه . همه نوه ها هم کمر بستن ابروی مامانشونو ببرن 😁😁