لیانه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5867 عنوان #مرد_میدان 144 بازدید | 8 پست مردی ازجنس مردم...تا حالا نه تویتاپیک سیاسی بقیه حرفیزدم نه تاپیک سیاسی زدم الانم سردار سلیمانی سیاسی نیستش مردمیه... دلیه...سیاست نیس...یاده پارسال و اشکامون... 1399/10/13 | 12:02 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raaz5 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 951 روحشون با آقا اباعبدالله الحسین (ع)محشور باشهداغش فراموش نشدنیه😢اون یکی تاپیکیو قفل کرده بودین که... ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
لیانه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5867 روحشون با آقا اباعبدالله الحسین (ع)محشور باشه داغش فراموش نشدنیه😢 اون یکی تاپیکیو قفل کرده بودین ... حتما همینه حتما...دقیقابله قفل کردم کسی توهین نکنه به سرداراینم پارسال قفل کرده بودم تازه باز کردم
raaz5 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 951 حتما همینه حتما... دقیقا بله قفل کردم کسی توهین نکنه به سردار اینم پارسال قفل کرده بودم تازه باز ... خوب کاری کردین عزیزم امیدوارم خدا بهتون اجر خیر بده🌹👏 ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
لیانه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5867 خوب کاری کردین عزیزم امیدوارم خدا بهتون اجر خیر بده🌹👏 سلامت باشینمرسی
girlishboy عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1483 به هر حال، هر کس یه اعتقادی داره مرا زن بخوان تا سرشار شوم از زنانگی
لیانه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5867 به هر حال، هر کس یه اعتقادی داره توهین به اعتقاد کسی دیدین شما الان؟؟؟؟😶😶😶😶
girlishboy عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1483 توهین به اعتقاد کسی دیدین شما الان؟؟؟؟😶😶😶😶 نه، خواستم یه حرفی زده باشم مرا زن بخوان تا سرشار شوم از زنانگی