2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی به نکات مثبتش فک کنی و خودتو با کسی مقایسه نکنی و ب حرفای ابلهانه دیگران گوش ندی و مهمتر ار همه عاشق شوهرت و زندگیت باشی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وقتی از روز اول همینجوری پسندیدی و انتخابش کردی الآنم باید کنار بیای گلم  گرچه اگه قابل تغییر ...

همسر من مشکل توتیکولی داره یعنی گردنش کجه و از روز اول میدونستم درست میشه و الانم قراره برن عمل کنن و درست میشه اما این مشکلشون روی صورتشون تاثیر گذاشته مثلا  یک طرف صورتشون مخصوصا چشماشون یکمی بالا تر از اون طرفشونه و زیاااد هم دیده نمی‌شه چون جذابیت ظاهری دارن 

همسر من مشکل توتیکولی داره یعنی گردنش کجه و از روز اول میدونستم درست میشه و الانم قراره برن عمل کنن ...

و مشکل گردنشون حل میشه اما 1ورتشون زیاد فرقی نمیکنه چون اینجوری شکل گرفته

همسر من مشکل توتیکولی داره یعنی گردنش کجه و از روز اول میدونستم درست میشه و الانم قراره برن عمل کنن ...

آها 

خب گلم انشاالله درمان میشن ،چیز بدی نیست که 

غصه نخور 

فکر کردم منظورت از بعضی عادتهاس که روی اعصاب آدمه یکسره

و هیچ وقت هم درست نمیشه 

آها  خب گلم انشاالله درمان میشن ،چیز بدی نیست که  غصه نخور  فکر کردم منظورت از ...

نه فقط تو ظاهرش مشکل داره 

وگرنه هم باطم خوبی داره

هم خیلی دوستم داره

اما این مشکل صورتش گاهی وقتا خیلی حساسم میکنه

ببخشید الان تاپیکتون رو خوندم

مرد هستن دیگه

پشت ویترین که نمیخواین بزارین

قیافه برا زن خوبه که واسه مردش دلربا باشه

اخلاق وعشق وحمایت از طرف مرد

خوشگل ترین فرد زمینم

گَرد پیری روش میشه

پس واسه چیزی که موندگار نیست

زیاد حساس نشو

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق