2777
2789
عنوان

دلنوشته نگار

642 بازدید | 28 پست

💜.:

مصطفی عزیزم من بمیرم برایت که انقدر خوبی؟

من بمیرم برای آن دست‌های زمخت مردانه؟ بمیرم برای آن ته‌ریش‌های خسته‌ی جانانه؟ بمیرم برای آن‌ چشم‌ها؟ چشم‌هایی که بهشت از آن‌ها چکه می‌کند؟

کسی جز من نمی‌داند که چه لذتی دارد کنار تو نشستن و با تو حرف زدن.

کسی جز من نمی‌داند که چه لذتی دارد با تو سفر کردن و از آدم‌ها دور شدن.

کسی نمی‌داند که چه لذتی دارد با تو شعر خواندن و چای نوشیدن...

من بمیرم برای تو که اینهمه دوستت دارم!

تویی که بهترین گزینه‌ی ممکن برای دوست داشتنی...

آغوش تو امن ترین جای ممکن برای من است. هزاران بار میگویم دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارم.....

.

.

.

نامه را بوسیدمو تا کردم و روی میز کارش گذاشتم .

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💜.:

نیم نگاهی به اتاقش میکنم .نامه ی من در دستش و با لبخندمشغول خواندن است . چندین بار میخواند لبخندش بیشتر و بیشتر میشود. خیره نگاهش میکنم.مصطفی ،مرد مهربون من ،خوشحال بود. _عزیزم چرا اونجا وایسادی بیا جلوتر.

خودمو جمع و جور میکنم و میرم نزدیک تر..

نامه تو دستاشه و منو میکشه سمت خودشو پیشونیمو میبوسه. محکم بغلش کردم و اونهم....

_نگار جانم منم دوستت دارم ،تو همه ی زندگی منی، صدام کن مصطفی .بدون پسوند و پیشوند فقط بگو مصطفی...

ای وای از این اشک بی موقع . اشکم سرازیر شد و چکید روی پیراهن چارخونه  سبزش...سرمو از سینه اش جدا کردو نگاه کرد:_گریه چرا؟!

لب گزیدم و چشمامو بستمو آروم گفتم دوستت دارم مصطفی.

سکوت بود و سکوت بود و سکوت‌.... چشمام آروم باز کردم خیره نگام میکرد. ذوق و اشک تو چشماش موج میزد...

_چیکارکردم که لایق این جمله ات شدم؟؟؟

متعجب و شرمنده سرمو پایین انداختم.

_منظورم اینه چیکار کنم دوباره بگی.؟!

اروم گفتم:،_ فقط پیشم بمون و تنهام نزار.

بلند خندید و گفت:_ چرا تنهات بزارم. فقط مرگ میتونه منو ازت دور کنه.

قلبم آروم شد .از تپش افتاد و محکم سرمو تو آغوشش فرو کردم. یاد محمد افتادم اونم گفته بود تنهام نمیزاره حالا اون کجا و من کجا‌‌‌‌‌‌... یه صدایی از عمق وجودم بهم یاد آوری کرد که مصطفی مثل اون نیست اگه بگه میمونم پات یعنی  میمونه. دلم قرص شد. محکم تر بغلش کردم. بلندم کردو تو هوا چرخوندو بوسه بارون........

.

.

‌.

دوش گرفتم و تمام خاطرات آلوده ی  گذشته رو شستم.‌‌‌‌.

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
چی شد نگار جان؟آقا مصطفی نامه ات رو خوند؟

سلام عزیزدلم بله 😍

ایول 😍

🌹

🌻

💜.: نیم نگاهی به اتاقش میکنم .نامه ی من در دستش و با لبخندمشغول خواندن است . چندین بار میخواند لبخ ...

خوشحالم برات  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خوشحالم برات    

قررررررربووووووونتم من 😍

خدا نکنه.  دیدی خیلیم سخت نبود؟!

اره سخت نبود 😚😚😚 میخوام هی بازم بگم بهش. دنبال بهونه ام باز بگم دوسش دارم

@mahoparvin دوست گلم کجایی😘

اره سخت نبود 😚😚😚 میخوام هی بازم بگم بهش. دنبال بهونه ام باز بگم دوسش دارم

بنده خدا چقدر ذوق کرده.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خدا نکنه.  دیدی خیلیم سخت نبود؟!

آخییییش بالاخره تو یه زمان باهم آنلاین شدیم😋😋