2777
2789
عنوان

چنگ زدن_خانومای با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 48 پست
اتفاقا به جون همون افتاده که به فکرم‌ترک‌کنه😑

خوب کاری میکنه دمش گرم ناخوناشو نگیر تا خط خطیش کنن

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
خب چنگ زدن بده  نگید عادی  اگر توخانواده باسع اره اما وقتی میری بیرون چه بحای چه نخای بب ...

اره میگن عادیه 

ولی من واقعا ناراحت میشم به دخترم که فقط ۱۱ ماهشه مثلا میگن از وحشی اومده 

شوخی میکنن میدونم 

ولی رو آینده و اعتماد به نفسش خیلی تاثیر داره

ز غوغای جهان فارغ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگن عادیه  ولی من واقعا ناراحت میشم به دخترم که فقط ۱۱ ماهشه مثلا میگن از وحشی اومده  ...

میدونم 

منم دخترخاله ام خیلی نازه اما چون خیلی شیطونه بعد یکساعت همه میگن وای چه شیطون وای کی میرید خالم خیلی ناراحت میشه 

الان جای نمیره تا دخترش عادتش از سرش بره 

سعی کن تا عادتش نرفته کمتر جای بری که حرف بزنن

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
اره میگن عادیه  ولی من واقعا ناراحت میشم به دخترم که فقط ۱۱ ماهشه مثلا میگن از وحشی اومده  ...

عزیزم پسر منم مو می‌کشید یعنی مادر شوهرم یادش داده بود بعد هی میگفت آره مو میکشه من. درد م میاد اول بهش گفتم خودتون یادش دادین بعد ی هفته جایی نرفتم تا پسرم میخواست مو بکشه دستاشو میگرفتم حواسشو با خوراکی یا وسیله پرت میکردم یا وقتی حواسم نبود مو می‌کشید دعواش میکردم الان ذیگ خداروشکر ترک کرده 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

دقیقا راهکاری نمیدونم برای این مشکلتون.قطعا هم درست نیست رفتارش اگر پرخاشگرانه باشه.

فقط میتونم یه گروه توی ایتا بهتون معرفی کنم یه خانوم مشاور هستن میتونین ازشون بپرسین. خیلی خانوم ماهیه و جوابتونو میده و جواباشون هم واقعا کاربردیه و تخصصی

دوست داشتین بگین براتون میفرستم

عزیزم پسر منم مو می‌کشید یعنی مادر شوهرم یادش داده بود بعد هی میگفت آره مو میکشه من. درد م میاد اول ...

خدا کنه دختر منم ترک کنه 

مردم عاصیم کردن

ز غوغای جهان فارغ..
دقیقا راهکاری نمیدونم برای این مشکلتون.قطعا هم درست نیست رفتارش اگر پرخاشگرانه باشه. فقط میتونم یه ...

بفرس عزیزم فک کنم ترک نکنه باید اینم امتحان کنم

ز غوغای جهان فارغ..
خدا کنه دختر منم ترک کنه  مردم عاصیم کردن

ترک میکنه عزیزم بچس دیگ فقط هیچوقت حتی الان هرکی هرچی گفت بچتو دعوا نکن ک لج میکنه درعوص بوسش کن بگو بچس دیگ یکم بگذره بهتر میشه

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
ترک میکنه عزیزم بچس دیگ فقط هیچوقت حتی الان هرکی هرچی گفت بچتو دعوا نکن ک لج میکنه درعوص بوسش کن بگو ...

نه عزیزم از این لحاظ که اصن به فکرمم نرسیده دعواش کنم 

میدونم حساس تر میشه

ز غوغای جهان فارغ..