2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت پسرزا لطفااا بیاین

1954 بازدید | 49 پست

سلام من سه ماه پیش پسرمووو از دست دادم االان در شرایط بدی هستم  از همه لحاظ رژیم درسته یا نه کیا بارژیم به جنس دلخواهشون رسیده

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

سلام

اول و دوم و سوم و چهارم و .... و آخر از خود خدا بخواه

ولی بابت رژیم هم یه مدت هر روز به شوهرت عرق کاسنی بده.عرق کاسنی پسرزایی میاره.هم حدیث داریم و هم روی موش امتحان کردن

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

من دختر میخواسم ب هوای دختر دار شدن عرق کاسنی میدادم هر شب ب شوهرم از یه ماه قبل اقدام.نگو عرق کاسنی پسر میکنه و من نمیدونم.

هیچی دیگ الان پسرم ۱۹ ماهشه

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر کجا رفتی پس؟

بیا

خوندم تاپیک هات رو

منم بچه ی اول پسر بود.یهو کیسه آبم ترکید و ... بچه م از دنیا رفت

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
استارتر کجا رفتی پس؟ بیا خوندم تاپیک هات رو منم بچه ی اول پسر بود.یهو کیسه آبم ترکید و ... بچه م ...

چند ماهه بود چطوری تونستی فراموش کنی.بازم باردار شدی 

آخ چرا عزیزم چن سالش بود؟😔 واس پسردارشدن باید گرمیجات بخوری واس دختردار شدن هم سردیجات و لبنیات و ...

سلام حامله ای اگه حامله ایی از 6ماهگی دو هفته یبار برو دکتر هر روز شیرینی بخور بعد حرکاتشووو بشماررر 10تا خیلی خوبه

چند ماهه بود چطوری تونستی فراموش کنی.بازم باردار شدی  

من 6 ماهم بود تقریبا. زایمانم طبیعی بود

اردبیل نیستم که بگم کدوم دکتر خوبه.ولی برو پیش دکتر پریناتولوژی.بگو تو هفته ی 30 بچه م رو بخاطر نشتی کیسه ی آب از دست دادم و سزارین شدم.سونوگرافی ها و آزمایشاتم با خودت ببر ببینه.دکتر پریناتولوژی مخصوص بارداری های پرخطره مثل من و شما.ممکنه دکتر پریناتولوژی بهت بگه علت سوراخ شدن کیسه، عفونت بوده یا رحم دو شاخ یا نارسایی دهانه رحم یا ... .شاید آزمایش یا عکس رنگی از رحم یا سونوگرافی برات بنویسه که بفهمه علت چی بوده.ممکنه بگه تو بارداری باید سرکلاژ کنی.یا بگه تو بارداری باید رقیق کننده ی خون استفاده کنی یا .... .پس برو پیش پریناتولوژی که علت رو پیدا کنه و بگه تو بارداری بعدی چی کار باید بکنی و چه زمانی می تونی اقدام کنی

یعنی با عرق کاسنی واقعاااا پسر میشه خودم چی بخورم

حدیث داریم که اگه شوهر کاسنی بخوره،پسرزایی میاره.این رو روی موش امتحان کردن و 100درصد نبود ولی بیشتر جنین هایی که تشکیل شد پسر بودن.یه ماه هر روز روی یکی دو تا استکان به شوهرت عرق کاسنی بده.از خدا هم بخواه که جای پسرت رو برات پر کنه

من 6 ماهم بود تقریبا. زایمانم طبیعی بود اردبیل نیستم که بگم کدوم دکتر خوبه.ولی برو پیش دکتر پریناتو ...

ازت ممنونم خیر ببینی

توی اردبیل نمیشناسی من از اینکارا سر در نمیارم مثل دکتر زنان زایمان هستش