2777
2789
عنوان

خانوما کمک 😕

50 بازدید | 10 پست

من حدودا 24 سالمه

درسمم تموم شده

بنظرم وقت ازدواجمه

بنظرتون تو این شرایط کرونا میشه خاستگار راه داد؟ 

میخواستم بشینم تا کرونا تموم شه ک اونم معلوم نیست چی بشه 

بعدم من خوشم میاد عقدم تو کرونا باشه ک نخوام عقد بگیرم اما بعدا عروسی رو بگیرم حتما 

بنظرتون از اول سال دیگه خاستگار قبول کنم؟ نکنه با خودشون کرونا بیارن و... 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کلک عقد که به عهده خانواده عروس هست رو نگیری ولی عروسی که به عهده پسر هست گرفته بشه     ...

🤔😂😂😂

ن ما جشن عقدامون کوچیکه و کم هزینه بحث هزینش نیست

کلا بدم میاد خاله خانباجیا میان دوماد ببینن و حرف درآرن

😂😂😂😂چه زرنگی عقدو میگم 

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

😂😂😂😂چه زرنگی عقدو میگم 

بخدا امشب فهمیدم 

خوب شد گفتین حالا اگه خاستگار میومد اونام همین فکرو میکردن😂😂😂😂

حالا لطفا درمورد سوالم اگه نظری دارین بگین😍 شما بودین چیکار میکردین

منم دوستم الان خواستگاراش رو میزاره بیاد خونشون ولی اگه خیلی وسواس داری خوب نزدیک هم نباشید یا رعایت کنن دیگه اگه دوست نداری جلسه اول تو خونه باشه برید یه فضای باز 

نداریم از این رسمای قشنگ قشنگ ☹️😂

خب رسمش کنید، مامانت به خاستگار بگه چون دخترمون داره درس میخونه نمیخوایم متوجه بشه و فکرش مشغول شه ( الکی مثلا شما نمیدونی) قرار بزاریم توی پارک فلان خانواده ها همو ببینن و ببینن از قیافه هم اصلا خوششون میاد یا نه، جدی شد دیگه راه بدین خونه

پسرم تاج سرم