2777
2789

من خیلی الکی سر چیزای بیهوده بی ارزش خودمو سر زنش میکنم

خیلی حرفا و نظرات بقیه روم تاثیر میزاره قبلا شدتش زیاد نبود الان خیلی بد شده به حدی که تیک عصبی کردم پلکم میپره یا تپش قلب و قلب درد گرفتم کسی هم نمیدونه نمیدونم به کی بگم کمکم کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کاری تیرویید گرفتی..برو دکتر ازمایش تیرویید بده

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

روانپزشک 

باید دارو بخوری کمکت کنه 

اگر تهران هستی برو پیش دکتر زارعی بیمارستان پیامبران 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

آخی عزیزم  اول چکاب کن شاید کم خون شدی یا تیروییدت مشکل داره 

دوما سعی کن با یه نفر ک سرزنشت نمیکنه مطرحش کنی بعدم پیاده روی کن کتاب ۵اثر از اسکاول شین بخون کلا کاری کن حال خوبت بیشتر بشه ب خودت برس ب پوستت  

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  

خب هروقت خاستی به یه موضوع ازار دهنده یا بحث با یه نفر فک کنی و حرص بخوری سریع بگو خدایا من توی این دنیا اون شخصو عمیقا بخشیدم ولی اون دنیا نه.تمام دیگه بهش فکر نمیکنم پس چون انقدر مهربونم اینجا بخشیدمش.

هروقتم خاستی خودتو سرزنش کنی سریع حواس خودتو پرت کن.میتونی یه کش پولم بندازی دور مچت هروقت این فکرا اومد تو سرت کشو بکشی که بخوره به مچت دردت بیاد اونوقت به مرور کمتر میشه تا قطع بشه(این روش خیلی جواب داده واسه اکثریت)

اول از همه باید پذیرش کنی و خودتو با تموم اشتباهاتت دوست داشته باشی و بدونی هیچ انسانی بدون خطا نبوده و نیست، بعدم عزت نفستو بالا ببر تا تاثیر پذیری منفیت از محیط اطراف کم بشه ( تو نت حرفای دکتر هلاکویی در مورد تقویت عزت نفسو گوش کن)، به خودت برس ورزش کن هر چند اصلا ۱۰ دقیقه...

پیش مشاور.اما عمده مشکلت عدم اعتماد ب نفسه

من خودمو میبینی اگه ۸میلیارد جمعیت جهان بر علیهم حرف بزنن هیچوقت ب خودم و راهم و تواناییام و فکرم شک نمیکنم

شما اگه در هر زمینه علم کافی داشته باشی برات اعتماد ب نفس کافی میاره

ایندو رو داشته باشی حرف هیچکی برات مهم نیست و راه درستی رو ک خودت میدونی رو میری

من الان ب جد میتونم بگم ۵۰نفرو بیاری در مورد هر موضوعی صحبت کنیم ۵۰تاشون با هم نمیتونن منو مغلوب کنن

اینا میگم قصه نیستا واقعیه😂😂میتونیم امتحان کنیم.منو ببرین تو یه گروه جواب همشونو میدم

پس تو هم مطمعن باش میتونی

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒