2777
2789
عنوان

سوال فیزیک

103 بازدید | 12 پست

در کدام گزینه نیرویی به جسم وارد نمیشود؟ 

الف) سفینه ای در فضای بیکران در حال حرکت است

ب) سنگی روی زمین قرار دارد 

ج) فرفره ای روی میز در حال چرخش است 

ممنون میشم با دلیل جواب بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الف فک کنم

به سنگ روی زمین نیروی عمودی سطح و گرانش زمین وارد میشود که البته هم را خنثی می کنند( نیروی کل صفر است ) به فرفره هم علاوه بر نیروی عمودی سطح و گرانش اصطکاک وارد میشود

گزینه اول در فضا جاذبه نیست 

ولی به سنگ جاذبه وارد میشه وبه فرفره خلاف جهت چرخش، هوا اصطکاک ایجاد میکنه و جاذبه هم وجود دارد

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

انواع نيروها: نیروی تکیه گاه( N)، نیروی اصطکاک جنبشی و ....(fk, fs) ، نیروی وزن( w= mg) و...

الف ) در فضا هیچ کدام وجود ندارد 

ب ) نیروی وزن و تکیه گاه 

ج) نیروی وزن و اصطکاک جنبشی 

به نظرم درست باشه