2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش شکایت کن حالش جا بیاد مردک 😒😒😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خب مگه خونریزی نداشتی ، وا ینی چی اخه 

من رابطه داشتم درد ب شدت دووهفته   هی  کلافه من بود      وقتی رابطه  بر قرارکرد درد داشتم خیلی رفتم کلاب ب روتون  دسشوی     یهو  خون صورتی رنگ دیدم ترسیدم  خیلی   اومد بهش گفتم

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
ازش شکایت کن حالش جا بیاد مردک 😒😒😒

کاش میتونستم   خونوادم  سگ هستن

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
الان حرف حسابش چیه ؟ دعواتون شد ک اینو گفت ؟

این  گوه زیتدی میخوره اصلا تو این چنددسال چنین حرفی بین ما نبود  اللن میزنه

اخه   این رفیق بازه   توجه محبتی ب من نداره       میخاد شب روز  ماری  بکشه با      تریاک  و مشروب        میخاد ول باشع   اصلا با من ۷وب نیس

برات صلوات فرستادم الهی ب حق حضرت فاطمه بری سر خونه زندگیت برای منم دعا کن‌برم سرخونه زندگیم

مرسیییییییی عزیزم من 5 ماهه اومدم سر زندگیم و خونه خودمم 

الهی بحق فاطمه زهرا هرچی زودتر بری سر زندگیت اللهم صل علی محمد و آل محمد 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿