2777
2789
عنوان

خیانت و تنهایی

571 بازدید | 32 پست

سلام، دلم خیلی گرفته ۸ ساله ازدواج کردم از همون سال اول زندگیم همسرم یه ماموریت رفت به بندر گز اونجا با یه زن بیوه دوست شد از همون موقع داره بهم خیانت می‌کنه وقتی میفهمم یه مدت از این کارش دست برمیداره ولی دوباره بعد چند ماه شروع می‌کنه، فقط اون نبود تو این چند سال با چند نفر بهم خیانت کرده ولی فقط با اون زن چند بار رابطه جنسی داشته با بقیه یا تو فضای مجازی آشنا شده یا فقط در حد حرف بود و یه مدت کوتاه بوده ولی این زن بیوه ول کن نیست، با زنه حرف زدم فحش دادم تهدید کردم حتی التماس کردم تا بندر گز رفتم در خونه ش با پدرش حرف زدم ولی فایده نداره، هیچ دوستی ندارم بچه م ندارم مشکل پلی کیستیک دارم خدا بهم بچه نداد، خیلی تنهام خیلی دلم گرفته شب و روز آرزوی مرگ میکنم دلم میخواد بمیرم تا به آرامش برسم، یه بار اتفاقی خانواده م فهمیدن خیلی خجالت کشیدم تمام این سالها همه غصه هامو تو دلم ریختم تنهایی گریه کردم ولی نذاشتم بفهمن چون با ازدواجم مخالف بودن به اصرار خودم باهاش ازدواج کردم خانواده م یک سال اول زندگیم باهام قهر بودن الان دیگه دلم نمی‌خواد بفهمن دیگه زندگیمو دوست ندارم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

درسته ک از زندگیت خسته شدی اما تمام زندگی ادم همسرش نیستا!!

شما یه انسانی و دنبال پیشرفت و موفقیت خودت باش.ازدواج هم یکی از جنبه های زندگیه حالا اگه موفق نبوده ازدواجت کلا از زندگی نا امید نشو.مثلا من اگه توی ازمون استخدامی قبول نشم ارزوی مرگ که نمیکنم هرچند خیلی واسم حیاتیه

میرم دنبال کار دیگه.اصلا زندگی من مگه فقط شغلم هست؟ هزارتا جنبه دیگه هم داره

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
واقعا یکم غیرت به خرج بده والا 

چند بار گفتم بازم میگم لطفا قضاوت نکنین شما که از شرایط زندگیش خبر ندارین غیرت به خرج بده چی کار کنه از حرفاش کاملا معلومه که رسیده ته خط دیگه شما چرا نمک میپاشی رو زخمش😟😟😟

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤

عزیزم بچه ها راست میگن فعلا فکر بچه دار شدن رو از سرت بیرون کن ببین چی میشه اول شوهرت و درست کن البته اگه میتونی چون ذات اینجورا مردا خرابه خراب😒😒😒😒

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤