2777
2789
خوب سونو ک نرمال بود .یعنی تخمدان واینا رو با سونو متوجه میشن دیگه درسته؟درکل منظورم اینه که نوعی سر ...

ببین بیماری بدخیمی نیست ولی یه جورایی هم بیماری خودایمنی هست هم اینکه ممکنه در اینده بره تو دسته سرطان ها 

چون هر چقدرم که عملش کنن باز عود میکنه و میگن خیلی شبیه سرطان عمل میکنه ولی نمیکشه کسی رو 

ادمایی هم که اندومتریوز دارن در اینده بیشتر در معرض سرطان هستن

اولین درمانی که دکترا بهت میگن انجام بدی اینه که بری باردار بشی 

چون خونریزی های پریود باعث عود اندومتریوز میشه ولی وقتی نه ماه باردار باشی رشدش متوقف میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دو تا لینکی که گذاشتم یکی در مورد اندومتریوز هست یکی هم فیبروم اکثر بچه های این دو تا تاپیک بیمارای دکتر اصف جاه هستن به خصوص صفحه های اخر تاپیک فیبروم حتما اگه خواستی بری پیشش کامنتارو بخون و روشای رفتن پیشش اونجا هست

در مورد سونویی که گفتم مخصوص هست دو تا دکترن که دکتر عسگری میشناستشون و معرفی میکنه بهشون یکی دکتر لیلا بیانی هست که مطبش فلسطین یکی دیگه هم دکتر سعادت هست که مطبش سعادت اباد هست فقط دکتر سعادت اقا هست و سونو یا داخلی هست یا اینم که رکتال انجام میدن و پیش اقا یه ذره سخت انجام دادنش 

برو پیش متخصص زنان بگو برات ام ار ای بنویسه ازمایش ca125 بده اگه تهرانی یکی دو جا سونوهای مخصوص ان ...

میشه برای شیراز هم معرفی کنی

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
دکتر سعید البرزی  دیگه دکتر البرزی نفر اول ایران هست تو اندومتریوز و عمل فیبروم و تو دنیا معرو ...

ممنون

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
تهران دکتر حسین اصف جاه  دکتر زهرا عسگری

سلام نازگل خانم....من رفتم پیش دکتر زهرا عسگری سونو نوشت همونموقع رفتم سعادت اما دیگه دکتر رفته بود و نشد نشون بدم موند برای یکشنبه....ممنون ازمعرفیت دکتر خوبی بود ...

البته برام ازمایشم نوشته ک شنبه حاضره...یکشنبه دکتر میاد ببینم قبول میکنه ببرم نشون بدم

سلام نازگل خانم....من رفتم پیش دکتر زهرا عسگری سونو نوشت همونموقع رفتم سعادت اما دیگه دکتر رفته بود ...

خواهش میکنم عزیزم

مرسی که خبر دادی چون چند وقت پیش بچه ها میگفتن دکتر ایران نیست الان مطمئن شدم که اومده و اگه خواستم به بچه های نی نی سایت بگم با خیال راحت میگم دکتر ایرانه 

انشاالله هم که مشکل شما حل بشه 

سلام عزیزم.  رفتی دکتر؟ نتیجه چی شد؟ منم درد لگن دارم. میگن باید کلونوسکوپی بشی.  خودم ب اندومتریوز شک دارم 

شما چی کار کردی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزم.  رفتی دکتر؟ نتیجه چی شد؟ منم درد لگن دارم. میگن باید کلونوسکوپی بشی.  خودم ب ا ...

من همچنان درگیرم والا چندتا دکتر عوض کردم همچنان درست نشدم‌دائم پریودم خسته شدم