2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست

من هم سال ۹۹ کنکور دادم و قبول شدم ولی اگر امسال میخواستم دوباره کنکور بدم یا به طور جدی شروع میکردم (که من حوصله اش را ندارم و به نظرم اتلاف وقت و هزینه هست)یا یه حرفه ای یاد می‌گرفتم به نظر من یکی از خیانت هایی که به نسل ما شد این بود که همه باید وارد دانشگاه بشن این ها عقاید من هست هر شخصی شرایط خودش را داره و کسی نمیتونه براش تصمیم گیری کنه امیدوارم موفق باشید

قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آنست و نه این🌺🌺🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی ...رشتت چی بود چی قبول شدی

رشته ریاضی،مهندسی مواد و متالوژی،شما به چه رشته ی یا حرفه ای علاقه مند هستید؟

قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آنست و نه این🌺🌺🌺
رشته ریاضی،مهندسی مواد و متالوژی،شما به چه رشته ی یا حرفه ای علاقه مند هستید؟

علاقه ک بگم ب معلمی خیلی علاقه دارم ..در کنارش کودک یار یا روانشناسی هم دوست دارم 

منم ریاضیم و عاشق دبیری فیزیک

دبیری به نظر من یکی از شغل های عالی هست،با آرزوی بهترین ها برای شما🌷🌷🌷

علاقه ک بگم ب معلمی خیلی علاقه دارم ..در کنارش کودک یار یا روانشناسی هم دوست دارم 

من هم سال ۹۹ کنکور دادم و به نظرم یکی از بدترین کنکور های قرن بود چون هم شرایط ناگهانی تغییر پیدا کرد (بیماری کرونا)حاشیه های زیادی که داشت و سوال های رشته ی ریاضی زمانبر و پیچیده بود من تقریباً شما را درک میکنم بعد هم که نتایج اومد بچه هایی که فکر نمی‌کردیم دانشگاه های خوب قبول بشند نشدند و کسانی که لیاقت داشتند به جا هایی که میخواستند نرسیدند من یه مشکلی هم که داشتم این بود که نمی‌دونستم علاقه ام چی هست ولی شما خوشبختانه هدف خودتون را مشخص کردید و این رشته ها از طریق کنکور قبول میشید من خودم هم خیلی خسته میشم و بی هدف پس نمیتونم هیچ توصیه ای برای شما بکنم ولی امیدوارم به چیز های که آروزش را داری برسی گاهی فکر می‌کنی شاید به چیزی نرسی آخر دنیاست ولی ممکن به بهتر از اون دست پیدا کنی و به حرف دیگران که در روحیه ات اثر منفی میزاره توجه نکن چون هیچکس نمیتونه خودش را جای تو بزاره و نظرات مردم با هم متفاوت هست پس نمیتونن برای زندگی شما تصمیم بگیرند و میتونم بگم همه به دنبال منافع خود هستند آرزو میکنم واقعا به چیزی که برات بهتر هست برسی