2777
2789
عنوان

ارتودنسی

298 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای دل

ببخشیدمیگم بنظرشمامن چیکارکنم؟؟آخه دوسال ونیم پیش دندوناموارتوڪردم،اماباورتون میشه یساله نرفتم براچکاب ماهونه ازترس این ویروس منحوس که مبادا برم وآلوده شم،یه بچه ۹ماهه دارم،بیشترنگران اونم،همشم توخونه هستم ووسواسیت تمیزیی دارم،دیگه چطوری میتونم به اون وسایل عمومی دندونپزشکی اعتمادکنم،هرچندمیدونم ضدعفونی میشه،اماته دلم باورنمیکنه وترسشودارم،میترسم دندونام خراب شن واون همه زحمتم هدربره،این ویروس لعنتیام رفتنی نیس که😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضد عفونی میکنن انقد حساس نباش 😐 

ممنونم عزیزم،حرفتون درسته،امامن وسواسیت وافسردگی بعداززایمان گرفتم دست خودم نیس که،بایدبرم مشاوره،نمیدونین چه زجری میکشم

منم ارتودنسی دارم و فقط و فقط برای چکاپ های این از خونه بیرون میرم به نظرم برو ولی خب کاملا رعایت ک ...

ممنون عزیزم من که شدیدا رعایت میکنم،جایی نمیرم اگه برمم ماسک والکل همرامه ومدام مراقبم،ترسم ازرعایت نشدن دندونپزشکیه،یجورایی وسواسی شدم که نکنه وسایل به کاررفته آلوده باشن،ای خدا خودت کمک کن این روزاتموم شن😰

من حدود یه چهار ماه نرفتم ولی فکر کنم حدودای خرداد بود که با ترس و لرز رفتم و از اون به بعد تا الان مرتب واسه چکاپ رفتم

دوتا ماسک بزنید 

تو بخش انتظار نشینید

برزنتو خودتون هم ضدعفونی کنید قبلش

بعدش اب نمک قرقره کنید  دهنتون ضدعفونی بشه

اومدین خونه هم که دیگه لباسا رو بزارید جلو آفتاب یا جدا تو لباس شویی خودتون برید حموم

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
ممنونم عزیزم،حرفتون درسته،امامن وسواسیت وافسردگی بعداززایمان گرفتم دست خودم نیس که،بایدبرم مشاوره،نم ...

قربونت. درکت میکنم. منم ارتو رو که زدم باردار شدم دقیقا یک ماه بعدش 🤦 الان فقط بالا رو زدم پایینم که مونده یکی از دندونام رو که در کرده بودم در اومده الان نمیتونم عکس بگیرم و پرش کنم همینجوری موندم 🥺

من حدود یه چهار ماه نرفتم ولی فکر کنم حدودای خرداد بود که با ترس و لرز رفتم و از اون به بعد تا الان ...

ممنون عزیزم یکم ازدلهره ام کم شو،ان شاالله این ماه میرم،الکل همرامه میدم قبلش دستیاردکتری که کارموانجام میده جلوم بزنه به اون سیمی که باهاش کش دندونامومیزاره.😂

آره مرتب رفتم ولی بیشتر ظهر میرم که خلوته

دندونپزشک واون دستیارا خیلی رعایت میکنن؟؟یعنی ازتمیزیی وسایلشون خیالتون راحته؟؟وااای خداخیرتون بده ممنون ک جوابمودادین

ممنون عزیزم یکم ازدلهره ام کم شو،ان شاالله این ماه میرم،الکل همرامه میدم قبلش دستیاردکتری که کارموان ...

آره همین کار خوبه ولی اصلا استرس نداشته باشید که همین استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه بعدم اینکه رعایت که میکنیم احتمال اینکه بگیرم خیلی کمه مثلا الان تو اقوام خودمون فامیلای پزشکمون که یکسره تو بیمارستانو و...در معرضن نگرفتن ولی خیلیاااا ی دیگه که کمتر هم در معرض خطر بودن گرفتن حتی  از نوع خطرناک یه خانومی هم اینجا میگفتن که همسرشون بخاط کرونا آی سی یو بستری بودن و میگفتن که اصلا رعایت نمیکرده و مقایسه میکردن با یکی از آشناهاشون که پرستارنو خیلیییی در معرض خطر ولی نگرفتن

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.