2777
2789
عنوان

عکس+جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 114 پست
خب دیگه واسه همین نتونسته تشخیص بده 

اره واسه این هرکاریش میکرد تکون نمیداد پاشو ولی من میگم براساس اقدام ۱۰ هفته ام

۱۰ هفته از نظر خودم مشخص  نمیکنه

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودشه فقط بگو چجورشیرینیمو بگیرم 😂😂😂

ببین شوهرم عشق‌ پسر من خدایی برام فرق نداره

اگ پسر باشه حتما بهش میگم بهت شیرینی بده بخدا

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
خواهش میکنم منم دوازده هفته رفتم گفت به هیچ وجه معلوم نیست ولی عین بچه تو بود اونجاش معلوم بود

عکسش میشه نشونم بدی؟؟

اره واسه این هرکاریش میکرد تکون نمیداد پاشو ولی من میگم براساس اقدام ۱۰ هفته ام ۱۰ هفته از نظر خودم ...

ن قشنگ معلومه همه چیش فقط پاهاش جفته اگه مایعات میخوردی بعد دوباره میرفتی سونو میگف بهت جنسیتشو جابجا میشد صددرصد من دوماهه باردار بودم بهم گف دختره حالا برو ی بستنی بخور بیا بهت دقیق بگم بستنی رو خوردم تا دراز کشیدم دستگاهو گذاشت گفت پاشو پسره

راستی عکس ۸ هفتت داری اونم بدی

عزیزم من هفته ۱۰‌بودم لک بینی داشتم   مجبور شدم برم سنو عکس اون موقعشو بدم؟؟؟؟

ن قشنگ معلومه همه چیش فقط پاهاش جفته اگه مایعات میخوردی بعد دوباره میرفتی سونو میگف بهت جنسیتشو جابج ...

جدی؟؟چرا میگن دختر اشتباه