momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 عنوان دارم میمیرم😢 137 بازدید | 28 پست کرونا گرفته ام کلیه ام قلبم قفسه سینم درد میکنه تیر میکشه بویاییمو از دست دادم یه سردردی دارم که مغزم تیر میکشه 😭سه روزه اینجورم هرروز بدتر از دیروز 😭😭😭تروخدا راهکاربدین دارم تلف میشم 1399/10/12 | 22:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92771 سیتی دادی یان اگه ندادی بدو برو بده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 سیتی دادی یان اگه ندادی بدو برو بده ریه هام درگیرشده 😭پشتم ناحیه کتفم دردمیکنه😭
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19734 لبنیات اصلا نخور غذا های طبع گرم بخور زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
دارچینم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 659 میدونم با نظر خیلیا موافق نیست این حرفم..اماداروی امام کاظم بگیر.ما خانوادگی با این دارو خوب شدیم. دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..
تیکه عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 838 خب چرا خونه ای برو بیمارستان عکس قفسه سینه بنداز اگه ریه درگیر نشده چیزی نیست اگر هم درگیر بشه تحت نظری دیگه برات دعا میکنم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 دکتر رفتین؟ اب هویج ودم نوش کندر شنیدم خوبن اره رفتم تستم دادمدارو داده ولی هیچی که هیچی حتی اب لز گلوم پایین نمیره
momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 خب چرا خونه ای برو بیمارستان عکس قفسه سینه بنداز اگه ریه درگیر نشده چیزی نیست اگر هم درگیر بشه تحت ن ... ریه هام درگیره ..برم بیمازستان نگهم میدارن😢
دارچینم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 659 البته آب سیب و آب هویج طبیعی هم خییییلی خوبه.بخور و چرب کردن سینه و کمر با روغن زیتون. دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..
momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 میدونم با نظر خیلیا موافق نیست این حرفم.. اما داروی امام کاظم بگیر. ما خانوادگی با این دارو خوب ش ... اون چیه؟
momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 البته آب سیب و آب هویج طبیعی هم خییییلی خوبه. بخور و چرب کردن سینه و کمر با روغن زیتون. هیچی اشتها ندارم😔
تیکه عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 838 البته آب سیب و آب هویج طبیعی هم خییییلی خوبه. بخور و چرب کردن سینه و کمر با روغن زیتون. خب نگهت دارن عزیزم در عوض ۴ تا پرستار دورت هستن خدای نکرده حالت بدتر شه میدونن چکار کنن🤲🤲🤲 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
__مهربانو__ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 14562 اره رفتم تستم دادم دارو داده ولی هیچی که هیچی حتی اب لز گلوم پایین نمیره اخی الهی ک زکدتر خوب بشی...بازم برو دکتر یا زنگ بزن بگو گلوم کیپه
momo0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 492 خب نگهت دارن عزیزم در عوض ۴ تا پرستار دورت هستن خدای نکرده حالت بدتر شه میدونن چکار کنن🤲🤲🤲 شهرما که اصن رسیدگی نداره هرکی از دوربریا رفت دیگه برنگشت😭