2821
2789
عنوان

دارم میمیرم😢

137 بازدید | 28 پست

کرونا گرفته ام کلیه ام قلبم قفسه سینم درد میکنه تیر میکشه بویاییمو از دست دادم یه سردردی دارم که مغزم تیر میکشه 😭

سه روزه اینجورم هرروز بدتر از دیروز 😭😭😭

تروخدا راهکاربدین دارم تلف میشم

سیتی دادی یان اگه ندادی بدو برو بده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا خونه ای برو بیمارستان عکس قفسه سینه بنداز اگه ریه درگیر نشده چیزی نیست اگر هم درگیر بشه تحت نظری دیگه برات دعا میکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
البته آب سیب و آب هویج طبیعی هم خییییلی خوبه. بخور و چرب کردن سینه و کمر با روغن زیتون.

خب نگهت دارن عزیزم در عوض ۴ تا پرستار دورت هستن خدای نکرده حالت بدتر شه میدونن چکار کنن🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خب نگهت دارن عزیزم در عوض ۴ تا پرستار دورت هستن خدای نکرده حالت بدتر شه میدونن چکار کنن🤲🤲🤲

شهرما که اصن رسیدگی نداره هرکی از دوربریا رفت دیگه برنگشت😭

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز