2777
2789
عنوان

چکار کنم؟؟!😩

114 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من به مدت یک ماهه ازدواج کردم اما همسرم بشدت رفیق بازه، نمیدونم چه برخوردی کنم هرکاری کردم جواب نگرفتم از اول عقدمون تا همین حالا یه روز خوش نداشتم یا چسبیده به کار یا رفیق صبح تا شب که سرکاره نمیبینمش جمعه ها هم به جای اینکه کنار ما وقت بگذرونه با رفیقاش رفته بیرون ولی من حتی دلم نمیاد اذیتش کنم، باید چکار کنم واقعا؟ تو ماه اول خسته شدم!:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره تحمل اینجور آدمای بی احساسی واقعا سخته 👌

من داداشم شبانه روز برای خانومش کار میکنه بعد همیشه جمعه ها میبرش تفریح 

داداشم همیشه میگه من بهترین دوستم خانوممه  بعد حالا زنداداشم خیلی خودشو عاشق نشون نمیده با اینکه داداشم از هرجهت از اون سرتره 

ولله به شانسه ، من خودم مجردم ولی وقتی داداشمو میبینم میگم اینجور پسر خانواده دوست و زن دوست ک اهل هیچی نیست خدا سر راه منم ان شالله قرار بده 🤲چون اخلاق همسر و عشق و محبتی که مرد نسبت به خانومش داره خیلی امر مهمیه بعدش هم ثبات مالی همسر 😉

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏