2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده

110 بازدید | 8 پست

قهر بودیم رفتم منتشو کشیدم بیاد شام بخوره الان میگم خودمو کوچیک کردم پیشش 

میدونم بیش تر اون مقصره 

رفیق بازی میکنه 

کار اشتباه منم غر زدنه زیاده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا اومد واسه شام یا نه ?

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
نه 😒

ولش کن.  از فردا تو بی محلش کن.  غذاتم بخور.  باقیشو بزار رو گاز ، یا کلا سفره رو جایی ک اون هست پهن کن.تو بهش نگو.   خورد خورد.  نخورد خودت خییلی ریلکس بخور و بعد جمع کن و برو استراحت تا بترکه 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

تاپیک قبلیتو خوندم.  برو تاپیکای منو بخون.  11 سال با جنگ و دعوا و کتک و قهر سر کردیم.  آخرش من خواستم جدا شم که آقا نذاشتن و فهمیدم خیلی دوسم داره.  الان خیلی باهم خوبیم.  و واقعا فهمیدیم بدون همدیگه نمیتونیم زندگی کنیم.  باور میکنی اونیکه الان تغییر کرده منم.  شوهرمنم به شدت رفیق باز بود.  بی محبت و خلاصه هرچی خصلت بده داشت.  منم مدام غررر میزدم.  پیام میدادم.  بحث میکردم باهاش ، خلاصه مدام آویزونش بودم .. اونم ازم فراری بود .اما الان اصلا غر نمیزنم.  کلا غر زدن رو تو زندگیم حذف کردم.  از چیزی ناراحت باشم یه جمله بهش میگم و میرم پی کارم.  اما قهر نمیکنم.  بعد میزارم تا خودش بیاد سمتم بعد گلگیمو ازش میکنم.  واقعا تمام مردا از غر زدن متنفرن و دلسرد میشن.  من حتی داداشای خودمم دیدم زناشون نمیتونن 4 کلمه حرف بزنن.  منم دیگه روشمو تغییر دادم خیلی موفق ترم. 

تاپیک قبلیتو خوندم.  برو تاپیکای منو بخون.  11 سال با جنگ و دعوا و کتک و قهر سر کردیم. &nb ...

خیلی خوبه که صبور شدی و زندگیت تغییر کرده، امیدوارم عشقتون پایدار بمونه گلم

مشکل من روزای جمعه اس بیشتر که کل روز رو با دوستاش میگرده و من باید تنها بمونم، هر جمعه  بحث داریم اما بی فایده ست

دوست دارم صبور باشم خوش رو باشم خیلی ام رو خودم کار میکنم اما تا میاد باهاش بحث میکنم😔

خیلی خوبه که صبور شدی و زندگیت تغییر کرده، امیدوارم عشقتون پایدار بمونه گلم مشکل من روزای جمعه اس ب ...

ممنونم عزیزدلم ، بخدا دقیقا منم تمام دعواهام برای روز جمعه و همین عقده تنها بودنم بود. الان با اینکه الان خوب شدیم باهم. باز سه بار رفت بیرون.  در حال حاضرم نیست.  فقط غروب یه ساعتی برد با ماشین دورمون داد و برگردوند.  منم ریلکس دراز کشیدم و کاری بهش ندارم.  بخدا مردا عوض نمیشن.  تو که تمام تلاشتو کردی ، وقتی میدونی فایده نداره چرا زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنی.  ایندفه وقتی اومد برای آشتی یه قانون براش بزار.  بگو جمعه ها تا عصر کنار هم باشیم. عصرشم تو دوساعت برو پیش دوستات. یا برعکس صبحا بره.  خلاصه با زبون شیرین بگیرش.  محیط خونه رو گرم و صمیمی کن تا کمتر بره بیرون.  هرچند رفیق بازی تو ذاتشونه.  باور کن تو هرکاری کنی بیفایدس.  پس خودت خودتو نجات بده.  کمتر آویزونش شو.  بیشتر جلو چشمش خودتو سرگرم نشون بده.  تو طول روز کمتر بهش زنگ بزن. بزار فکر کنه مشغولی.  وقتی ببینه خودت به خودت اهمیت میدی اونم بیشتر میاد سراغت.  خواهرانه بهت گفتم. بخدا من بعد 11 سال با این کارا دارم به یه آرامشی میرسم که سالهاس دنبالش بودم