2789
عنوان

سقط جنین

117 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من ۶ هفته بودم و زیر نظر دکتر ۱۰ قرص میزوپروستل  استفاده کردم 

دکترم گفت ۹ صبح دوتا زیر زبون دوتاوارد واژن 

بد ساعت ۱۱ و نیم خون ریزی کم

بد ۱۲ باز دوتا دوتا عین بالا استفاده کردم 

ساعت دو نیم ی درد خیلیی شدید همراه با کمر درد و اسهال و استفزاغ بد ی لخته ازم خارج شد.

و ساعت ۳ هم یک قرص زیر زبون و یکی داخل واژن 

هنوز دردای کمی  دارم  و صبح تا حالا شیاف استفاده کردم دیکلوفناک و اینم بگم خون ریزیم عین پریودیه دوباری ک رفتم دستشویی ازم لخته اومد 

ب نظرتون سقط شده ؟؟

برو سونو معلوم میشه دیگه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم 6هفته ام ولی 4تا قرص بهم گفت بگیر خودش که نداد از بیرون خریدم... دوتا زیر زبونی سه ساعت بعدم واژینال 6ساعتی بعدش شد دیدم خبری نیست شروع کرد از رو پله ها بالا پایین پریدن یهو خونریزی شروع شد رفتم دسشویی یه لخته دفع شد بعد هر بار رفتن دسشویی کلی لخته ازم اومد امروزم که خونریزی قط شده صب باید برم سونو ببینم دفع شده یانه دیروزم اسهال شدم شدید شکمم اب اب

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑