2777
2789
عنوان

کمککککک 😢😢😢

151 بازدید | 14 پست

خانومایی ک ماشین ظرفشویی دارین لطفا کمک کنید دوساله بی اسنفاده مونده گوشه اشپزخونه با این ک خیلی از ظرف شستن بدم میاد ولی بلد نیستم باهاش کارکنم در حدی ک دفعه اول مخزن مخصوص نمکشو با نمک خوراکی پر کردم 😐 بدش فقط ی بارشستم ک ذیدم تمیز نشدنو رنگ قابلمه هام رفته بود لطفا راهنمایی کنید چطور استفاده میکنید و این که بد از هر بار استفاده شیر ابو قطع میکنید؟

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل ظرف شویی ت چیه؟ 

دوو ولی مدل دقیقشو نمیدونم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

مثل لباسشویی وصل هست دیگه فقط باید اول نمک بریزی تو مخزن یه مایع جلا هم داره اونم جاش مشخصه روی در از داخل کنار محفظه ای که قرص و میزاری یکمم جلا میریزی این واسه دو سه ماه کافیه نمک هم به اندازه یکی دو لیوان میریزی تو مخزن بعد هر دفعه میخوای بشوری قرص و میزلری و روشن میکنی رو تایمی که میخوای و تمام 

عشقم به شیر اب چه ربطی داره بعدم باید مخزن و تمیز کنی از نمک خوراکی و نمک مخصوص بریزی 

اخه تو دفترچه راهنماش نوشته بعداز هربار استفاده اب را قطع کنید

مثل لباسشویی وصل هست دیگه فقط باید اول نمک بریزی تو مخزن یه مایع جلا هم داره اونم جاش مشخصه روی در ا ...

از این پریل دورنگا دارم نمیدونم ابیه جلا دهندس یا زرده

از این پریل دورنگا دارم نمیدونم ابیه جلا دهندس یا زرده

اره خودشون جلا دهنده دارن بعضی قرص ها اما اگه بریزی تو مخزن بازم بهتره دفترچه مهم نیست عزیزم شیر به خودش وصله مثل لباسشویی قطع میکنه اصلا ادم دسترسی به شیرابش نداره پشت کابینت هست 

من اصلا ظرف با دست نمیشورم فقط قابلمه و بعضی ظرفای کوچیک همه رو جمع میکنم تو ظرفشویی هر دو یه روز پر میشه ۱۲ شب که میخوام بخوابم روشن میکنم مصرف اب خونمون خیلی کمتر شده از وقتی با دست نمیشورم 

نه لک نمیشه لک هم ندارن نمک چیه اسمش بگیرم بریزم از این ب بعد

نمک ظرفشویی حتما بگیر بریز زیاده تو بازار من یبار فینیش خریدم حالت نقلی بود دونه درشت بود اصلا خوب نبود پریل خریدم پودری بود خیلی بهتره