2777
2789
عنوان

قهرکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
:(( چ ربطی داره چون دخترداییت بوده میدونسته منم با پسرعموم نامزد شدم ولی نمی‌شناختم اخلاقشو یه مدت ح ...

خوب یک مدت یعنی ۱۱سال!!!!؟؟؟؟بعدم اصلا شخصیت من اینطوریه چکارکنم مثل مترسک نمیشینم تو مهمونی میگم میخندم خوب گیر میده الان بهش میگم بیا اصلا مهمونی نریم تو حساسی میگه نه باید بریم ولی تو عوض بشی 

خوب یک مدت یعنی ۱۱سال!!!!؟؟؟؟بعدم اصلا شخصیت من اینطوریه چکارکنم مثل مترسک نمیشینم تو مهمونی میگم می ...

ینی بعد ۱۱ سال گفته اینو؟ شوخی بکنید ولی هر شوخی ای نه،شاید برا اون ناراحت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب یک مدت یعنی ۱۱سال!!!!؟؟؟؟بعدم اصلا شخصیت من اینطوریه چکارکنم مثل مترسک نمیشینم تو مهمونی میگم می ...

معلومه که از این ادم هایی هستی که زود از کوره در میری و فقط میخوای به نفع خودت حرف بزنی و دعوا نفع خودت تموم بشه .سعی کن روی رفتارت کار کنی بعضی وقتا زن به خاطر شوهرش و شوهر به خاطر زنش باید از یه سری چیزا بگذره و گذشت کنه واگرنه زندگی کلا میشه جنگ و قهر و دعوا 

به نظر من برو خونه داییت دلیل دعواتونو توضیح بده شاید زنت از طرف خودش دعوا رو تعریف کرده و داییت خود ...

همه رو به خدا به خانوادش توضیح دادم به خودش توضیح دادم بعد اون رفته از دعوای دوسال پیشمونم گفته که اصلا اونا نمیدونستن و خودمون بین هم حل کردیم و کار رو بدتر کرده حتی سری قبل رفتیم مشاور بهش گفت حق با شوهرته البته اون سر یک مهمونی نرفتن بود بعد اومد گفت این مشاو خودش نیاز به مشاوره داره !!خودشم پیداش کرده بود !!ولی بالاخره حل شد ولی اینبار ...!!

همه رو به خدا به خانوادش توضیح دادم به خودش توضیح دادم بعد اون رفته از دعوای دوسال پیشمونم گفته که ا ...

فکر کنم بازم باید پیش مشاوره برید چون با این قهر و دعوا ها به جز خودتون بچتون هم وسطه که بیشتر از شما اذیت میشه .باهاش صحبت کن تا دوباره برید چون از دفعه قبل مشاورتون نصفه مونده

فکر کنم بازم باید پیش مشاوره برید چون با این قهر و دعوا ها به جز خودتون بچتون هم وسطه که بیشتر از شم ...

بهش میگم ولی جواب نمیده اعصابم دیگه داره خوردمیشه بعد یک تصمیمی بگیرم که ....من خودم روز دوم بهش گفتم اونجا نمون اونا یکطرفه قضاوت میکنن ما خیلی روزای خوب داریم تو دعوا رو اونجا بردی و....فکر میکنن اینجا میدون جنگه هر روز !

بهش میگم ولی جواب نمیده اعصابم دیگه داره خوردمیشه بعد یک تصمیمی بگیرم که ....من خودم روز دوم بهش گفت ...

خب حتما اعصابش خورده یکی دو روز صبر کن هم اعصابش خودش راحت بشه هم تو

خب حتما اعصابش خورده یکی دو روز صبر کن هم اعصابش خودش راحت بشه هم تو

خوب ۲روز رد شده  ۶روز شده ظرفا مونده غذا همش از بیرون درس های بچه ....!!!نه شوخی بودولی واقعا نگرانم از این فاصله ...از دل برود هر آن که از دیده برفت ....بشود و بعد دیگه کلا نتونم کاری بکنم و علاقه ای برام نمونه 

خوب ۲روز رد شده  ۶روز شده ظرفا مونده غذا همش از بیرون درس های بچه ....!!!نه شوخی بودولی واقعا ن ...

گروه آقایان ندارد اینجا ؟چون هم حرف های همو بیشتر میفهمیم همم میدونم الان اون راضی نیست حتی چت ام بکنم در گروهی که خانم ها هستند 

خوب ۲روز رد شده  ۶روز شده ظرفا مونده غذا همش از بیرون درس های بچه ....!!!نه شوخی بودولی واقعا ن ...

یکم صبر داشته باش اگه زنتو دوست داری بهش بگو گرچه اذیت میشی از این فاصله ولی یه روز دوروز بهش فرصت میدی که اعصابش راحت بشه و برگرده

گروه آقایان ندارد اینجا ؟چون هم حرف های همو بیشتر میفهمیم همم میدونم الان اون راضی نیست حتی چت ام بک ...

اقایون مشاور نیستن منم مشاور نیستم خواستم فقط کمک کنم.توام بهتره بری با یه مشاور مشورت کنی 

یکم صبر داشته باش اگه زنتو دوست داری بهش بگو گرچه اذیت میشی از این فاصله ولی یه روز دوروز بهش فرصت م ...

خیلی دوسش دارم خودمم نمیدونستم چقدر دوسش دارم و وابسته ام بهش روز دوم حتی بهش اینم گفتم .ولی با خودم میگم شاید خیلی منت کشیدم و ....شاید باید محکم باشم خودش برگرده نمیدونم اصلا چون تاحالا اینطوری نشده بود .بعد دوروز که رفته بود خیلی ناراحت بودم بهش خیلی گفتم و ....الان احساس میکنم داره برام طبیعی میشه و خیلی شورش کرده شاید اگه سه روزه بر میگشت خودم بهش میگفتم ماهی دوروز نباش ولی الان احساس میکنم زیادی دارم غرورم رو میزارم زیر پا و ....مگه چه خبره و ....از خودم میترسم 

عین من و همسرم😂😂البته شوخی داریم تا شوخی منم حساسم رو شوهرم دوس ندارم زیادی گرم بگیره و خودشو تو جمع سبک کنه اخه مردم یکم باید سرسنگین باشه یا ن