2789
عنوان

تعیین جنسیت

105 بازدید | 10 پست

سلام دوستای مهربونم به نظرتون بهترین روش برای پسردار شدن چه روشیه؟بدون تغذیه؟روش شستشوی واژن با جوش شیرین و روز تخمک گذاری و خوردن دم کرده تخم هویج روز دوم پریود تنها با این روش ها تاثیر داره؟یا روش بهتری میدونین بهم بگین دعاتون میکنم

امروز

روش تسلیم خواسته خدا بودن🙃

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موز. خرما. دارچین. زنجبیل، کلا گرمیجات باید بخورید هردو

تو رابطه هم سعی کن بهت خوش بگذره چون بدنت قلیایی میشه

هرشب هم فولیک اسید هردو

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

عزیزم برو تاپیک لوبیا 99

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

هیچ روشی صددرصد نیست من تمام این کارا رو رعایت کردم هرکاری به فکرت برسه کردم،دیروز آنومالی گف دختره

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.