2821
2789

برا چیه؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای سحر و جادو 

وااااقعا اثر میکنه؟؟؟؟ 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
شدید اصلا موندم من حالم بد شده از وقتی صوتشو گوش کردم میخوام کاملشو دانلود کنم بزارم تو خونه پخش شه ...

دمت گرم منم پر مشکلم .

میگن تو سایت ابراهیم دایی هس

اونو نمی‌خوام اونو گوش میدم خوف میکنم تمام بدنم خوف برمی‌داره نمیتونم تحمل کنم 40روز بزارمش 

پیدا کردی ب منم بگو 

باسحر و جادو چيكار ميكننه خب؟ چيزيو حل ميكنه؟

خوابای ترسناک شبا نمیتونستم بخوابم روزی میشد 2 روز بود نمیخوابیدم یا الکی میخواستم طلاق بگیرم تو خونه سر موضوع های الکی درگیری اساسی میشد 

پیدا کردی ب منم بگو 

اینی که من پیدا کردم تو گوگل پلی هست میتونید دانلودش  کنید صداش آرامش بخشه .امیدوارم برای شما اثربخش باشه . برای منم دعا کنید. اینم لینکش

قم بتحميل تطبيق الرقية 4 رقية شرعية كاملة لعلاج السحر والمس والعين والحسد وفك الكرب والهم الان:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akw.newroqya4

اینی که من پیدا کردم تو گوگل پلی هست میتونید دانلودش  کنید صداش آرامش بخشه .امیدوارم برای شما ا ...

برات اثر داشت برا چی گوش دادی؟

برات اثر داشت برا چی گوش دادی؟

کلا برای همان چیزهایی که میگن دفع سحر و این چیزها  البته من گاهی گداری گوش میدم ولی نسبت به مدلهای دیگه این صداش ارامش بخشه . من بیشتر افسردگی دارم و .کلا ایات قران ارامش بخش هستند ولی باز لحن و خود قاری هم مهمه 

کلا برای همان چیزهایی که میگن دفع سحر و این چیزها  البته من گاهی گداری گوش میدم ولی نسبت به مدل ...

فدات مرسی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792