2821
2789
عنوان

خیانت شوهرم

335 بازدید | 5 پست

ما نزدیک یک ماهه ازدواج کردیم

دو هفته  پیش تو گوشی شوهرم دیدم اسم فردی به نام مینا تو چت لیست های تلگرامش امده ازش پرسیدم کی هست

گفت دوست صمیمم هست که ازدواج کرده و هی میاد از شوهرش میناله

و در حالی که من همه ی دوست هاشو میشناسم

و این تنها فردی بود که نمیشناختم

هفته پیش باز تو ماشین دستش خورد چتش باز شد

زود بستش

شب موقع خوابیدن ازش پرسیدم مینا کی هست

گفت اولین دوست دخترم بود که حدود چند روز دوست بودم و الان ازدواج کرده حاملس

و میگفت اخرین چتمون مربوط به مرداد ماه هست

حالا دیروز گوشیش رو داد

فهمیدم اخرین چتش مربوط به مرداد هست و توش س.ک .س چت هم کرده 

و یک بارم با فرد دیگه تیرماه با یکی س ک س کرده

لازمه بگم حدود سه سال هست همدیگه رو میشناسیم

و یک نیم سال بود که دوست دختر دوست پسر بودیم

بعد فهمیدن اینا و اظهار پشمونی

قراره حق طلاق رو بده بهم

و کل اکانت ابنستا و تلگرامش دست من هست

ایا نباید میبخشدمش؟

حق طلاقو بگیر ازش حتما

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اگه میتونی علاوه برحق طلاق خونه یا ماشین هم به اسم خودت کن

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رو حرفش بمونه خیلی خوبه ...خوب کاری کردی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز