2821
2789
عنوان

حرکتای جنین

133 بازدید | 22 پست

سلام خانما خوبین من ۱۶ هفته و ۷ روزمه حرکتای نی نی حس میکنم ولی خیلی سخت تشخیص میدم که کی حرکت نی نی کی نه. بعضی روزام زیاده بعضی روزا خیلی کم

شما چند هفته بودین حس کردین چجوری بود حرکتاش؟

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

از ۱۹هفته حس میکنم

دیروز که داشتم با دقت به شکمم نگاه میکردم یه لگد محکم زد😂الان ۲۳هفته‌ام

ولی بازم گاهی اوقات نمیتونم خوب تشخیص بدم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
از ۱۹هفته حس میکنم دیروز که داشتم با دقت به شکمم نگاه میکردم یه لگد محکم زد😂الان ۲۳هفته‌ام ولی با ...

عزیزم هدا حفظش کنه برات؟

جفتت چی بود از ۱۹ حس کردی

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم هدا حفظش کنه برات؟ جفتت چی بود از ۱۹ حس کردی

قدامی هست عزیزم 

ممنونم خدا نی‌نی شمارم حفظ کنه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
قدامی هست عزیزم  ممنونم خدا نی‌نی شمارم حفظ کنه

قربونت اها من خلفیم فردا میرم تو ۱۷ هفته یه تکونایی تو شکمم هست یا نبض محکم دارم ولی خب بازم سخته تشخیص مخصوصا بچه اول😊

قربونت اها من خلفیم فردا میرم تو ۱۷ هفته یه تکونایی تو شکمم هست یا نبض محکم دارم ولی خب بازم سخته تش ...

خلفی زودتر معلوم میشه

قدامی‌ها حتی شاید تا ۲۲هفته حس نکنن

دقیقا تشخیصش سخته

آدم فکر میکنه معده یا مثلا روده‌اش هست 

من فقط چندبار مطمئن شدم که نی‌نی لگد زده که یکیش دیروز بود،قشنگ شکمم یه تکون کوچولو خورد😍

منم هنو حس نکردم 

هفته چندی عزیزم جفتت چیه 

دقیقا تشخیصش سخته آدم فکر میکنه معده یا مثلا روده‌اش هست  من فقط چندبار مطمئن شدم که نی‌نی لگ ...

ای جونمااااا اره سخته هرچی ان شاء الله که سالم و سلامت باشن

18هفته و 3روزمه جفتم قدامیه

به سلامتی گلم قدامی دیر تر میفهمه من فردامیرم ۱۷ هفته میفهمم حرکتو ولی خیلی کم 

جنسیت نی نی چیه عزیزم 

به سلامتی گلم قدامی دیر تر میفهمه من فردامیرم ۱۷ هفته میفهمم حرکتو ولی خیلی کم  جنسیت نی نی چی ...

خیلی ممنون گلم خیلی ذوق دارم ک تکوناشو حس کنم😂عشقم دخمله فداش شم

همه کسم دخترم❤
خیلی ممنون گلم خیلی ذوق دارم ک تکوناشو حس کنم😂عشقم دخمله فداش شم

اخی خدا برات حفظش کنه قشنگم من بستنی خوردنی وول میخوره ها بستنی بخورهرببین چجو میشه؟

از دیشب یکم زیر دلم درد میکنه ممکنه عفونتدباشه

اخی خدا برات حفظش کنه قشنگم من بستنی خوردنی وول میخوره ها بستنی بخورهرببین چجو میشه؟ از دیشب یکم زی ...

منم بستنی خوردم ولی تکونی حس نکردم.منم بعضی وقتا زیر دلم درد میکنه دکترم گفت بیا مطب بررسی کنم شاید عفونت باشه

همه کسم دخترم❤
2823
2791
2779
2792