2821
2789
عنوان

چجوری چاق شم

72 بازدید | 8 پست

بیست سالمه قدم زیاد بلند نیست۱۵۵مشکل من اینه من صورتم خیلی ریزه و هر وقت لاغر شم اول از صورت لاغر میشم  بدنمم زیاد پر نیست در کل لاغرم هر روزه صبحانه ناهار شام میخورم حتی سیب زمینی آبپز میکنم کنارش میخورم ولی متاسفانه سوخت ساز بدنم بالاست میخواستم ببینم چی بخورم حداقل ده کیلو اضافه کنم اگه کسی راهی داره پیشنهاد بده و ضرری نداشته باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴۵دقیق ورزش کنید همون سیب زمینی

یا ویرایش شیرین و موز و اینا بخور

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
من‌ قرص کراجنسینگ خوردم البته خودم بدنم پر بود واس صورتم ک خیلی کشیده بود استفاده کردم یه بسته و نیم ...

خوردم عوارض داره چاق شدم دوباره برگشتم البته از وقتی مصرف میکردم من شبا که نمی‌رفتم دستشویی هر شب از خواب میپریدم میرفتم دستشویی تمام موها صورتم زیاد و سیاه شدن در آخرم یه عالمه جوش زدن از کف سرم تا رو بازوهام که دیگه رفت دکتر که گفت دیگه مصرف نکن به شدتی جوش زدن که همه وحشت میکردن وقتی میدیدنم