خود ب خود مثلا نصف شب ک خوابیدیم ی بار پاشدم ساعت ببینم دیدم هنگه 😳یا گاهی هم موقع کار هنگ میکنه با ی خط زنگ میزنم میبینیم بوق میخوره پیامم میاد درصورتیکه اون موقع اصن داره ریست میشه ها 🙄😕😳.از اول بالامیاد، چ مرگشه😹
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمایندگی رفتم گفت گوشیتو بده من پست کنم ،،ی هفته تا یکماه طول میکشه درست میکنن برات ،بنظرت بدم بهشون ...
نه الکیه من بچم تو کار فروش موبایل میگه سر کاریه
شانسیه ی گوشی خوب در میاد یدونه اینجوری
اصلا ربطی به مدلش نداره
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....