2777
2789
عنوان

خانمها

86 بازدید | 16 پست

سلام میشه برام دعا کنید که آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم به خدا نیاز دارم تورو به خدا برا من هم دعا کنید که قبول بشم هرکسی سفر صلوات میندازه میشه یه سفره برا منم پهن کنه انشاءالله اجر شما با خانم فاطمه زهرا باشه حتما برام دعا کنید؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات حتما صلوات میفرستم و فردا نماز حاجت حضرت زهرا میخونم اسمتو بگو عزیزم ان شا الله قبول بشی

ممنون چقدر که شما مهربونی انشاءالله اجر شما با خانم فاطمه زهرا باشه اسم مژده تورو خدا برام دعا کن که آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم به خدا نیاز دارم انشاءالله حضرت علی نگه دارتون باشه

ممنون چقدر که شما مهربونی انشاءالله اجر شما با خانم فاطمه زهرا باشه اسم مژده تورو خدا برام دعا کن که ...

قربونت برم.چشم حتما حتما موقع ظهر میخونم مژده جون....شما هم اگه. دوست داشتی دعام کن که شوهرم از طلاق پشیمون بشه و برگردیم بهم اسمم زهراست

قربونت برم.چشم حتما حتما موقع ظهر میخونم مطده جون....شما هم اگه. دوست داشتی دعام کن که شوهرم از طلاق ...

چشم انشاءالله شما هم باهم آشتی کنید حتما براتون دعا میکنم

قربونت برم.چشم حتما حتما موقع ظهر میخونم مژده جون....شما هم اگه. دوست داشتی دعام کن که شوهرم از ...

عزیزم سر نمازت برا قبولی همسر منم دعا میکنی اگه میشه منم برات دعا میکنم انشالله زندگیت درست شه. 

درمسیر رویاهای محال  🙄خدایا کاشکی ی نگاهی بهم بندازی 😔😍 متأهل و متعهد 😍💍
عزیزم سر نمازت برا قبولی همسر منم دعا میکنی اگه میشه منم برات دعا میکنم انشالله زندگیت درست شه.  ...

بله عزیزم حتما برای همسر شما هم جداگونه میخونم .اسمشون رو بگین

بله عزیزم حتما برای همسر شما هم جداگونه میخونم .اسمشون رو بگین

مرسی ک انقد مهربونی واقعا ی دنیا ممنون شماهم اسمتون بگین براتون بعدا قرآن بخونم 

درمسیر رویاهای محال  🙄خدایا کاشکی ی نگاهی بهم بندازی 😔😍 متأهل و متعهد 😍💍