2777
2789
عنوان

به دادم برسید

274 بازدید | 37 پست

بچها تو اقدامم و ماه اولمه که اقدام شروع کردم و ۱۵ موعدمه ده روزه کمر درد و تخمدان هام درد میکنه.حالا دیشب مهمونی بودم بعد فهمیدم تو خورش ی عالمه زعفرون ریخته.بعد شرایطمو ب هر کی میگم میگه بارداری.با این شرایط این زعفرون تاثیری رو جنین داره؟سقط نشه اگه واقعا باردارم چیکاز کنمممم چی بخورم تاثیر زعفرون بره

نگران نباش عزیزم. اون زعفرونی که میگن خطر داره یعنی یه لیوان غلیظ زعفرون دم کنی و بخوری. یکم زعفرون توی خورش که بین چند نفر ادم پخش میشه یه کوچولو همش به تو میرسه. خطری نداره که.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلت به خدا باشه

هیچی نمیشه

برای منم پیش اومده بود حتی بدتر

امیدت و بده ب خدا 

خدایا ،،میشه نگاهم کنی ، راحت بشه زندگیم چشم برندار از من ، میپاشه زندگیم                         خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من.                   ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت.                         نه اینکه حرفی نباشد،،، هست،خیلی هم هست....اما دل شکسته ها میدانند،غم ک به استخوان برسد،میشود سکوووووت.

زنعموی من میخاس بچه سقط کنه لیوان لیوان میخورد بچه چیزیش نشد نگران نباش

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
😑😑😑😑من از اول بارداریم هر روز یه لیوان شربت زعفرون میخوردم بعد شما هنوز نمیدونی بارداری انقدر ح ...

بابا همین شوهرم استرس میده😐😣حتی نمیزاره رو شکم بخابم هنوز خبری نیس حتی

نگران نباش عزیزم. اون زعفرونی که میگن خطر داره یعنی یه لیوان غلیظ زعفرون دم کنی و بخوری. یکم زعفرون ...

خیلی ریخته بود کاش تقبلی باشه😢اخه عطر و بوشو اصلا حس نکردم ولی بعدش رگهای زعفرونو دیدم که نصف غذامو خورده بودم

شوهر منم دو سه ماه اول اقدام اینطوری بود😁 بعد چند ماه که گذشت درست شد

شوهرم شدیدا مخالف بچه بود س سال از ازدواجمون گزشته این ماه دیگه انگار شوهرمو عوض کردن عشق بچه شده و خیلی عجله داره