2777
2789

یه هفتع بود عقد کرده بودم خانواه و فامیل شوهرم تصمیم گرفتن بریم خونه خاله شوهرم  ک نهاوند هستن هیچی دیگ بردن تازع عروسو ک بنده باشم ب فامیل اقا نشون بدن هیچییی دیگ تا رسیدیم من خسته بودم خانما رفتیم اتاق من ازاونجایی ک خوش خوابم گرفتم خوابیدم یه یساعتی بلند ک شدم دیدم دختر خاله ها چنند از خانمای فامیل میخندن و هی میگفتن خوب خوابیدی منم دوهزاریم افتاد و فهمیدم بله بیماری نفخ ما ابروی مارو جلو اینا برده😉🤣🤣🤣🤣🤣با خجالت رفتم بیرون و شب شد جمع شدیم تو بالکن همه و مشغول و حرف و قلیون و چاییییی ک نفهمیدم چیشد هرچی چایی تو دهنم بودو پاشیدم رو صورت دخترخاله ی شوهرم اونم با چه صدایی پووووووووپ همه نگاها ب من رفت و اب شدم با شوهرم رفتیم تو زمین 😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دونه لایک پلیز😁

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌