نه خب عزیزم شما متوجه حرف استارتر نشدی من پیرامون حرف ایشون جواب شما رو میدادم ولی بازم معتقد ...
اهاااا اره عزیزمممم کلا قاطی فهمیدیم ن من حرف خودم میگفتم معنی مهمه ن یمن
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
خخخ والا آخه اگه میخوای اینطور حساب کنی اکثر تروریستای دنیا و داعشیا اسم امام دارن🤣 یا داعشیا خوبن ...
وای دقیقااااا اره دیگ بر حسب یمن نمیشع گفتتتتت اخه هرکی ی جوزیه ذات ادمه ممعنی مهم تره
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
البته خارجیا شنیدم اکثر اسماشون بی معنیه حالا پیشرفت اونا رو ببین ما رو ببین
😁😁😂معنی قشنگ مهمه ن عجق وجق
حالا ک تا اینجا اومدی ی اسم بگو ب نیما و نفس بیاد😥
😁😁😂معنی قشنگ مهمه ن عجق وجق حالا ک تا اینجا اومدی ی اسم بگو ب نیما و نفس بیاد😥
برو تو اینستا پیج
Namefarsi
و
_parsiname_
خیلی خوبن خصوصا دومی که یه ادمین مهربون و پیگیر هم داره
در ضمن اسمها حتما نباید خیلی بهم بیان و یا شبیه باشن منکه شخصا بچه داشتم شبیه نمیذاشتم همین که قشنگ باشه و نزدیک کافیه مثلا آرنیک به این دوتا میاد به نظرم با نون شروع نکن
به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.... رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پای هرزه علف های باغ کال پرست
برو تو اینستا پیج Namefarsi و _parsiname_ خیلی خوبن خصوصا دومی که یه ادمین مهربون و پیگیر هم دار ...
وای مرسی عزیزممم از راهنماییتتتتت
اره ست ن چون بچمونه خواهر برادر ک نی ست شه ولی خب بازم دور نباشه ازمون
ممرسی میرم حتنا❤