2777
2789
اره دقیقا همینو میگم دیگ تاره حرف هم فهمیدیم😁

نه خب عزیزم شما متوجه حرف استارتر نشدی من پیرامون حرف ایشون جواب شما رو میدادم 

ولی بازم معتقدم تلقین نیست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.... رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پای هرزه علف های باغ کال پرست
نه خب عزیزم شما متوجه حرف استارتر نشدی من پیرامون حرف ایشون جواب شما رو میدادم  ولی بازم معتقد ...

اهاااا اره عزیزمممم کلا قاطی فهمیدیم ن من حرف خودم میگفتم معنی مهمه ن یمن 

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاااا اره عزیزمممم کلا قاطی فهمیدیم ن من حرف خودم میگفتم معنی مهمه ن یمن 

خخخ والا آخه اگه میخوای اینطور حساب کنی اکثر تروریستای دنیا و داعشیا اسم امام دارن🤣

یا داعشیا خوبن یا اماما بد یمن🤣

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.... رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پای هرزه علف های باغ کال پرست
خخخ والا آخه اگه میخوای اینطور حساب کنی اکثر تروریستای دنیا و داعشیا اسم امام دارن🤣 یا داعشیا خوبن ...

وای دقیقااااا اره دیگ بر حسب یمن نمیشع گفتتتتت اخه هرکی ی جوزیه ذات ادمه ممعنی مهم تره

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
وای دقیقااااا اره دیگ بر حسب یمن نمیشع گفتتتتت اخه هرکی ی جوزیه ذات ادمه ممعنی مهم تره

البته خارجیا شنیدم اکثر اسماشون بی معنیه

حالا پیشرفت اونا رو ببین ما رو ببین

البته خارجیا شنیدم اکثر اسماشون بی معنیه حالا پیشرفت اونا رو ببین ما رو ببین

😁😁😂معنی قشنگ مهمه ن عجق وجق

حالا ک تا اینجا اومدی ی اسم بگو ب نیما و نفس بیاد😥

😁😁😂معنی قشنگ مهمه ن عجق وجق حالا ک تا اینجا اومدی ی اسم بگو ب نیما و نفس بیاد😥

برو تو اینستا پیج

Namefarsi

و

_parsiname_

خیلی خوبن خصوصا دومی که یه ادمین مهربون و پیگیر هم داره

در ضمن اسمها حتما نباید خیلی بهم بیان و یا شبیه باشن منکه شخصا بچه داشتم شبیه نمی‌ذاشتم همین که قشنگ باشه و نزدیک کافیه مثلا آرنیک به این دوتا میاد به نظرم با نون شروع نکن

برو تو اینستا پیج Namefarsi و _parsiname_ خیلی خوبن خصوصا دومی که یه ادمین مهربون و پیگیر هم دار ...

وای مرسی عزیزممم از راهنماییتتتتت

اره ست ن چون بچمونه خواهر برادر ک نی ست شه ولی خب بازم دور نباشه ازمون

ممرسی میرم حتنا❤