2777
2789

از اول نباید میدادی.الانم چند بار ک ندادی  و گریه کرد دیگه ول میکنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم دو سالشه هنوزم همینطوره. منم واقعا نگرانم. نمیدونم چکار کنم...

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

۸وای دخترمنم هست همش گوشیم دستشه میترسم چشاش ضعیف بشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

پسر منم وقتی مثلا دارم اشپزی مبکنم براش تلویزیون میزارم که نیاد تو دست و پام که اب جوشی روغنی بهش بریزه دیگه ول نمیکنه دکتر گفت بیشتر از 1 ساعت نزار ببینه بعضی وقتا خاموشش میکنم یخورده گریه میکنه با یه چیز دیگه سرگرمش میکنم ولی بعضی وقتا از پسش بر نمیام

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
یه سال و 8 ماه

منم همین مشکل رو با پسرم سیزسیزده ماه م دارم  کلا عاشق پیام بازرگانی و آهنگ های تیتراژ سریال ها و موزیک و حتی اگر تو آشپزخونه پیش من باشه صداشون که. میاد بدو بدو میره سمت تی وی.

خاموش هم میکنم یه جوری منطورش رو میفهمونه که روشن کنم

البته چون بخاطر کرونا هم جایی نمیریم یوقتایی با. خودم میگم خب حوصله ش هم سر میره 

از صبح تا شب مگه چقدر میتونیم با هم بازی کنیم