2777
2789
عنوان

2021😍✌🎁🎀🎊🎉🎉🎉مبارک

120 بازدید | 14 پست

سال نوهمگییییی مبارک 

والبته مسیحی های عزیز

هرکی هر دینی دارع باید بهش احترام گذاشته باشه

🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

نوروز شما هم پیشاپیش مبارک🙃

دوس دارم الان تبریک بگم🥴

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوروز شما هم پیشاپیش مبارک🙃 دوس دارم الان تبریک بگم🥴

عید توهم پیشاپیش مبارک🌹🌹🌹🌹🌹منم دلم خواست تبریکمو ریپلای کنم بهت بگم سالت پراز لبخند وشادی 

عید توهم پیشاپیش مبارک🌹🌹🌹🌹🌹منم دلم خواست تبریکمو ریپلای کنم بهت بگم سالت پراز لبخند وشادی 

مرسی مرسی🤗 موچ

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

مرسی عزیزم کریسمس توهم مبارک🥺😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🔥

و یه نکته برای بقیه بچه ها عید نوروز ما یه جشن باستانی هست ولی کریسمس یه جشن مربوط به مذهب هستش که نشان دهند تولد حضرت عیسی مسیح هست و نشون دهنده سال نو هم هستش

مرسی عزیزم کریسمس توهم مبارک🥺😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🔥 و یه نکته برای بقیه بچه ها عید نوروز ما یه جشن ب ...

مرسی همچنین شما سال نو میلادیتون مبارکککککک