2777
2789
عنوان

خانواده همسر

220 بازدید | 18 پست

سلام، تو دوران نامزدی هستم هر وقت من کار مهمی دارم خانواده همسرم مسافرت میرن و دور همی دارن مثلا امتحان ارشدم گفتن مسافرت میریم و من بخاطر نامزدم گفتم امتحان نمیدم و رفتم، و حالا که ازمون استخدامی دارم دوباره خانوادشون رفتن مسافرت و همسرم بخاطر اینکه یا ماشینش ببره همراهشون رفت اما من بخاطر ازمونم نرفتم

خیلی ناراحت شدم اما اصلا به روی خودم نیاوردم

به نظرتون چه واکنشی داشته باشم که از این به بعد هر وقت من کار مهمی داشتم من براش اولویت باشم تا خانواده خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون نباید باشون میرفت باید ماشینو میداد بهشون میموند وری دفه های دیگه آزمونتو ترجیح بده رشد کن پسفردا همین اگه بد باشه میگه هیچی نشدی من ارشد قبول شدم دانشگاه شبانه ی پول مختصری باید میدادیم نامرد کردم قبل اومدن نتایج البته ازمون داده بودم ک نامزد کردم وقتی گفتم همسرم گف برو پولشو میدم دلم سوخت براش ک اول کاری پول نده حالا اون که فوق دیپلمه ولی یه بار ک دعوامون شد گفتم اصن من میرم ارشد بخونم گف عرضه شو نداری اگه داشتی همون بار میرفتی درسته بعدا از دلم درآورد و حتی تشکیق کرد ک برم و نشد درهر حال ولی اون حرفش اون لحظه خیلی منو خورد کرد 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
فعلا نامزدین خب حق داره با اونا هم تنظیم کنه البته اونا هم انصاف داشت دو الی سه روز سفر و جابه جا می ...

اگه فقط برای یه بار بود ناراحت نمیشدم اما کار همیشگیش نه کا فقط خودشون مهمن