2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 112 پست
من موهام ینی یکی دست توموهام بکنه من بیهوش میشم دیگ

برعکس من به موهام دست بزنن بدم میادعصبی میشیم😐

کلا دوست دارم روبدنم دست بکشه یه جوره عجیبی خوابم میبره خودم نمیفهمم کی خوابم برد

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
برعکس من به موهام دست بزنن بدم میادعصبی میشیم😐 کلا دوست دارم روبدنم دست بکشه یه جوره عجیبی خوابم م ...

موعصبی میشی؟عجب😯

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موعصبی میشی؟عجب😯

اره نمیدونم چرا اینجوریم حتی ارایشگاه میرم عزامیگیرم چه جوری تحمل کنم موهامورنگ کنم یاسشوارمیکشن😑😐

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
اره نمیدونم چرا اینجوریم حتی ارایشگاه میرم عزامیگیرم چه جوری تحمل کنم موهامورنگ کنم یاسشوارمیکشن😑😐

منک ارایشگاسشوارمیکشن دیگ نیستم بیهوشم😂قشنگ خمارخواب ک میشم میرم صورتمودرس کنن زیردست ارایشگریه استراحتی میکنم😑اوف دلم خاس

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
من فک کنم تا صبح بیدارم.. با همسرم ساعت 6 خوابیدیم تا 10. خوابمون نمیبره😂

چ برنامه خواب جالبی

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
     چ برنامه خواب جالبی

استثنا بود دیشب..😊

رفته بودیم برف بازی وقتی اومدیم انقدررر خسته بودیم ک افتادیم رو تخت خوابمون برد😅

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

استثنا بود دیشب..😊 رفته بودیم برف بازی وقتی اومدیم انقدررر خسته بودیم ک افتادیم رو تخت خوابمون برد ...

چ خوب همیشه بخوشی؛ من برف خیلی دوست دارم ولی اینجا اصن برف نمیاد  

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.