2777
2789
من موهام ینی یکی دست توموهام بکنه من بیهوش میشم دیگ

برعکس من به موهام دست بزنن بدم میادعصبی میشیم😐

کلا دوست دارم روبدنم دست بکشه یه جوره عجیبی خوابم میبره خودم نمیفهمم کی خوابم برد

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
برعکس من به موهام دست بزنن بدم میادعصبی میشیم😐 کلا دوست دارم روبدنم دست بکشه یه جوره عجیبی خوابم م ...

موعصبی میشی؟عجب😯

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موعصبی میشی؟عجب😯

اره نمیدونم چرا اینجوریم حتی ارایشگاه میرم عزامیگیرم چه جوری تحمل کنم موهامورنگ کنم یاسشوارمیکشن😑😐

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
اره نمیدونم چرا اینجوریم حتی ارایشگاه میرم عزامیگیرم چه جوری تحمل کنم موهامورنگ کنم یاسشوارمیکشن😑😐

منک ارایشگاسشوارمیکشن دیگ نیستم بیهوشم😂قشنگ خمارخواب ک میشم میرم صورتمودرس کنن زیردست ارایشگریه استراحتی میکنم😑اوف دلم خاس

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
     چ برنامه خواب جالبی

استثنا بود دیشب..😊

رفته بودیم برف بازی وقتی اومدیم انقدررر خسته بودیم ک افتادیم رو تخت خوابمون برد😅

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

استثنا بود دیشب..😊 رفته بودیم برف بازی وقتی اومدیم انقدررر خسته بودیم ک افتادیم رو تخت خوابمون برد ...

چ خوب همیشه بخوشی؛ من برف خیلی دوست دارم ولی اینجا اصن برف نمیاد