2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سینوزیت نداری؟ کم خونی؟ دکتر نیستم ولی گفتم شاید اینا باشه

نه ندارم عزیزم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
❤ خودتو تقویت کن و اب پرتقال خونگی و قرص جوشان هم بخور

ممنون گلم اره حس میکنم ضعیف شدم اخه رژیم گرفتم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
دوهفته

احساس گیجی یا سرگیجه و اینا هم داری؟

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹
ممنون گلم اره حس میکنم ضعیف شدم اخه رژیم گرفتم 

بخاطر همونه...

کنجد هم خیلی بخور واسه ضعفت خیلی خوبه.

شیر عسل‌هم درست کن بخور.سردی مصرف نکن

موفق باشی گلم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

اگه با تقویت کردن بدنت خوب نشد و علائمت ظرف یکس دو هفته دیگه از بین نرفت بهتره دکتر مغز و اعصاب بری

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹
بخاطر همونه... کنجد هم خیلی بخور واسه ضعفت خیلی خوبه. شیر عسل‌هم درست کن بخور.سردی مصرف نکن موفق ...

مرسی فدات شم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز