2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 62 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیگه زاییدنم چشم و هم چشمی داره؟؟😕!

تازگیا مد شده 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
نه وسطی

مادر شوهرم تلفنی که با شوهرم حرف میزنه فقط از بچه جاریم تعریف میکنه که اینجوری کرد و فلان و بهمان نیم ساعت فقط میگه بعدشم یه جوووری از ته دل میگه ایشالااا خدا بهتون بچه بده انگار من ۱۰ ساله بچه دار نمیشم واقعا چرا اینجورین؟؟؟

نه میدونی ب نظرم بیشتر دوست داره بچه شمارو هم ببینه ، نوه دوست داره، مادرشوهر من چون با جاری بزرگه ق ...

مادر شوهرم با جاری اولم زندگی میکنن دورشم پره بچست

من یه جاری دارم دیوونه ام کرده تو این چند روز سر خرید نامزدیم باهام اومده بود هی گفت نعههه برای من ا ...

وسط مجلس عقد کنون زنداداشم دومم زنداداشم اولم داد و بیداد راه انداخته بود که من طلاق میخوام . اخه خیلی تلاش کرده بود که برادرم با خواهر زاده ازدواج کنه

اگر کسی صحیح چیزی رو میدونه چرا به کسی که ممکنه اشتباه کرده باشه نگه؟  زشت نیست خیلی هم خوبه ب ...

شاید یه نفر سواد انچنانی نداشته باشه و اینکه یکی تو جمع تصحیح کنه ازرده اش میکنه،

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥