2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 62 پست
جاری من بدون اینکه بهش کاری داشته باشم تو جمع ب همه دست داد الا من، کلا جاری فامیل نمیشه،

ناراحت نباش این رو بدون تا از کسی بالا تر نباشی بهت حسادت نمی کنن 

پایان شب سیه سپید است 🌞 چشم به راه نور 🌧🌈☀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳ سال و نیمه ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم فعلا ولی واقعا اینارو میبینم انگار مسابقه س آدم حالش بد م ...

دلش خواسته بچه بیاره مگه شما خرجش میدی زورت گرفته. بعد هم شما هنوز حامله نشدی چجوری میگی چشم وهمچشمی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نه عزیزم. وقتی املای یه کلمه رو بلد نیستی، هزار جا ممکنه استفاده کنی. ما تو شرکت هم میبینیم نامه های ...

کلا کار زشتیه بنظرم

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
جاری منم همیشه میگفت بچه نمیخوای ربطی به بدجنسیشون نداشت. به این میگن فضولی

اخه حتی یه بار مادر شوهرم گفت تو قیافت عوض شده حامله ای به ما نمیگی منم گفتم ببخشیدا همین الان پریودم قیافم کجاش عوض شده حتی پشت تلفنم حتی یه حرفی راجع به بچه میزنه 

دلش خواسته بچه بیاره مگه شما خرجش میدی زورت گرفته. بعد هم شما هنوز حامله نشدی چجوری میگی چشم وهمچشمی

اره ادم زورش میاد که هر روز خدا بهت بگن کی حامله میشی جاری وسطم حامله نمیشد بیچاره هزار تا حرف پشت سرش زدن که نازاست

۳ سال و نیمه ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم فعلا ولی واقعا اینارو میبینم انگار مسابقه س آدم حالش بد م ...

میخوان یه عیبی روی شما بذارن 

الهی که زودتر دامنت سبز بشه و دهن بقیه بسته بشه

خیلی بی فرهنگ هستند، 

خودتو به یه کاری مشغول کن مثلا درس بخون 

میخوان یه عیبی روی شما بذارن  الهی که زودتر دامنت سبز بشه و دهن بقیه بسته بشه خیلی بی فرهنگ ه ...

مرسی عزیزم امیدوارم این ماه حامله بشم و تا ۵،۶ ماهگی بهشون نمیگم 😀