2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 62 پست
خوب گفتی عزیزم بگو تایمش شد حتما اول ب شما میگم مگه بچه اوردن الکیه باید برنامه ریزی بشع و اینکه بچه ...

اره خودشون نوه زیاد دارن من خودمم تو اقدامم وای چشمو دراوردن انقدر بهم بگن 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره خودشون نوه زیاد دارن من خودمم تو اقدامم وای چشمو دراوردن انقدر بهم بگن 

اصلا نگو تو اقدامی بهشون چون بعضیا زود میشن بعضیا دیر وگرنه هعی میگن نشدی نکنه مریضی بدتر استرس میندازن هورمونات بهم میریزه 

کار زشتیه

نه عزیزم. وقتی املای یه کلمه رو بلد نیستی، هزار جا ممکنه استفاده کنی. ما تو شرکت هم میبینیم نامه های اداری پر از غلط املائیه. بهتره برای زبانی که صحبت میکنیم و مینویسم ارزش قائل باشیم

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

من یه جاری دارم دیوونه ام کرده تو این چند روز سر خرید نامزدیم باهام اومده بود هی گفت نعههه برای من این قیمت گرفتن پس توام اینقدر بگیر من اینقدر طلا گرفتن تو چرا بیشتر بگیری و.....

حالا خونه تنهایی حوصلت سر نمیره بدون بچه؟ 

۳ سال و نیمه ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم فعلا ولی واقعا اینارو میبینم انگار مسابقه س آدم حالش بد میشه جاری اولم چهل سالشه داره بچه سومشو،میاره کلا هرکاری میکنم اونم انجام میده 

جاری منم همیشه میگفت بچه نمیخوای ربطی به بدجنسیشون نداشت. به این میگن فضولی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)