2777
2789
عنوان

دخترم ۱۴ ماهشه

563 بازدید | 39 پست

انقد نق نقو و شیطون هس نام براتون صبحا وقتی از خواب بیدار میشه شیطونی و اذیتاش شرو میشه تا ۱۱ شب ک دیگه انگار کوه کندم بس خستم میکنه 

ولی تا شبا میخوابه دلم میخواد بیدار شه همش قربون صدقش میرم 

چرا واقا !؟فک کنم مرض دارم!!

قسمت همه منتظرا ان شاءالله بحق فاطمه زهرا 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اول شیطون بود یا تازگی شده ؟ 

تازگی خیلی شیطون شده یعنی خیلی هااا 

قبلا حرف گوش میکرد الان اصلا از تکیه گاه مبلا میر بالا کلید چراغارو خاموش روشن میکنه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من دخترم ۲ سالشه دیگه یاد گرفته انقدر بازی میکنه و میدوه و از مبلا میپره پایین که شبا خودش میره پیرو ...

ای جان خدا صبرو توان بده اعصاب بده خدایی شیرینن همشون کاراشوت

من دخترم ۱۵ماهشه منکه کم آوردم همش چسبیده به من نمیزاره کاری بکنم همش دوست داره شیر بخوره بخاطر این اخلاقش غذا در روز فقط یک وعده میخوره منو هلاک کرده نمیدونم چکارکنم محل ندم جیغ میکشه منو ناخون میکشه یک کاری تو آشپزخونه داشته باشم به پام میچسبه از اول تا آخر جیغ میرنه من نمیدونم چکارکنم منکه امیدم همین خوابه که بخوابه من استراحت کنم منم واقعا دخترمو دوست دارم ولی خسته ام میکنه واقعا

فک‌میکردم‌خودم‌تنها اینطوریم‌امشب دیدم همه ای مادرا خستن 

وای دختر من صبحا ک بیدار میشه میگم خدایا بخیر بگذره 

هم خودش بازی نمیکنه تنهایی هم منو از کارام میندازه هم جدیدا غر غرو شده تا شب کلافم میکنه ک تا میخوابه دلتنگ میشم

من دخترم ۱۵ماهشه منکه کم آوردم همش چسبیده به من نمیزاره کاری بکنم همش دوست داره شیر بخوره بخاطر این ...

بچه هایی که وابسته به شیرن نه خوب غذا میخورن نه ارامش دارن همش گرسنه هستن و فقطم شیر میخوان هی چسبیدن به مامانشون و غر میزنن من بچمو ۱۲ ماخگی گرفتم مستقل شد غذا خور خوبی شد خودش دائما بازی میکنه . سر کار میزفتم راحت میموند

روانشناسی کودک
من دخترم ۱۵ماهشه منکه کم آوردم همش چسبیده به من نمیزاره کاری بکنم همش دوست داره شیر بخوره بخاطر این ...

دقیقا دختر منو توصیف کرد مخصوصا اشپزخونه ک میرم اصلا دوسنداره و ب دستو پام میچسبه دیگه کلافم میکنه طفلی ها هم گناهی ندارن حوصلشون سر میره

بچه هایی که وابسته به شیرن نه خوب غذا میخورن نه ارامش دارن همش گرسنه هستن و فقطم شیر میخوان هی چسبید ...

نه دخترمنم وابسته ب شیره اما با سرگرمی غذا میخوره خدایی ۱۲ ماهگی خیلی زوده البته شما شاغل بودی فرق داره قضیه

چطوری بگیرم وقتی غذا نمیخوره مشکل اینجاست شیشه انم نمیخوره چطوری بگیرم 

من شیشه هم نمیدادم شیشه خودش مثل سینه وابستگی میاره وقتی شیر ندی انقدر گریه میکنه که خسته میشه از گرسنگی اب و غذا میخوره وقتی شیر بدی خیااش راحته نمیخوره

روانشناسی کودک
چطوری بگیرم وقتی غذا نمیخوره مشکل اینجاست شیشه انم نمیخوره چطوری بگیرم 

با بازی و سرگرمی بده بهش غذاهایی ک دوسداره بهش بده و وقتی پشت هم شیر خواست حواسش پرت کن بازی کن بغلش کن کم کم از سرش میوفته

دقیقا دختر منو توصیف کرد مخصوصا اشپزخونه ک میرم اصلا دوسنداره و ب دستو پام میچسبه دیگه کلافم میکنه ط ...

منکه دلم میخواد گریه کنم یک مدتیم هست ضعف اعصاب گرفتم بعضی وقتا میزنمش بعدش اینقدر گریه میکنم از خونه ام بیرون نمیرم بخدا منم افسرده شدم دلم بحال بچم میسوزه