خیلی وقته شوهرم پیشم نمیاد و جدیدا که گوشیش رو هم عوض کرده دایم تو اینستا تو این پیجای س.... هست . خیلی وقتا از اتاق میام بیرون میبینم هنوز بیداره و یا در حال .... هست یا اینکه حالت ن.غ....ذ. داره . اصلا نمیخوام به روش بیارم و همش خودم رو میزنم به اون راه ...خیلی احساس تنهایی دارم. نه از اون موقعها که خانوادش هر کاری کردن هیچی نگفت و سکوت کرد . حتی یکبارم حمایتم نکرد. با اینکه من همیشه هیچی جواب نمیدادم و سکوت میکردم. و با تمام بغضی که داشتم به خانوادش احترام میزاشتم. اینم از الانش. حتی یکبارم بهم گفت من دلم نمیخواد از تو بچه ایی داشته باشم...البته ظاهر زندگیمون خوبه بچه ها. و همسرم خرج لباس و خوراک میکنه . ولی پول توجیبی بهم نمیده و اینکه یکبار بهش گفتم کارت و رمز کارتت رو بهم بده تا اینترنتی قسط وام رو من بریزم به شدت بدش اومد و واکنش خیلی بدی نشون داد و اعصاب خوردی درست کرد
عزیزم خودت و زندگیت رو جمع و جور کن دور نیست که خدایی نکرده بیایی تاپیک بزنی شوهرم خیانت کرده
خب چه جوری؟ من شاغلم و صبح ساعت شیش میرم و پنج بعداز ظهر میام. تا بیام برم سراغ کارای خونه و... همسرم میاد و اصلا به من محل نمیده. اگه حرف هم با هم بزنیم منجر به دعوا میشه. چون خیلی زود بهش برمیخوره و هر چیزی رو به خود میگیره. کلا باید فقط تاییدش کنم و ازش تعریف کنم. حتی یه پیشنهاد بهش بدم که مخالف نظرش باشه خیلی واکنش بد نشون میده
ببین عزیزم رک بهت بگم که رفتارهای همسرت رفتارهای مردیه که یا داره خیانت میکنه یا خیانت خواهد کرد. ...
خب اگه سرکار نرم که بدتره دیگه هیچ پشتوانه مال ندارم چون همسرم عملا پولی به خودم نمیده . من خونوادم اصلا حمایتم نمیکنن. و مادر و برادرم خیلی مسخرم میکنند و پدرم که دیگه اصلا. یکبار شوهرم کتکم زده بود طوری که حالم بد بود . منو برد خونه بابام و گفت دخترتون بدرد خودتون میخوره. بابام اینقدر جیغ زد که همسایه ها ریختن بیرون و فهمیدن و تو خونه راهم نداد . کلا طرفم رو نمیگیره. میگه حتما یه گوهی خوردی که شوهرت اینجور باهات میکنه ... کلا پدرم فوق العاده بداخلاقه..نه فقط پدرم کلا خانواده پدریم مخصوصا عموهام همین جورن ان. فقط گاهی خواهرم حمایت عاطفی ازم میکنه و طرفم رو میگیره. اینم بگم من اصلا و ابداٌ از زندگیم حرفی پیش هیچکس نمیزنم. ولی خوب کلا سیستم خانوادم اینجوره و منم کنار اومدم و هیچ توقعی ندارم ازشون