سلام بچه ها من چکارکنم پسرم کلاس دوم ابتدایی مشکل دوست یابی داره بخاطراین که کسی باهاش بازی کنه حرفاشونوگوش میگیره دخترم که پیش دبستانی خیلی تنهاست اونم بدتر چکارکنم
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
من دوتا دخترام از صبح تا شب با همدیگه بازی میکنن اصلا هم به کسی وابسته نیستن ... اگر چه دعوا هم میکنن. .ولی از من میشنوی بزار بچه هات راحت باشن تو کارشون دخالت نکن مگه اینکه واقعا بترسی آسیب ببینن... و بهشون مسئولیت بده اندازه سنشون
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
بزار باشگاه خودتم باهاش برو بزار دور برش پر از بچه های همسن باشه تو دستیابی بهش کمک کن بچه های خوب رو باهاش آشنا کن اگه دوستام خوبی بخوای داشته باشه ببرمش پاسگاه بسیج عصرش کن تو کلاس اش شرکت کنه ورزشی هیعت مذهبی مشکل پسر شما اعتماد به نفسه باشگاه رزمی و پاش گاه خیلی خوبه