مفتون_تبریزی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 عنوان 💞 مژه بر هم نزنم تا ڪه ز دستم نرود ...💞 | مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 335 پست 🌷 🌾 🌿هوالحبیبمژه بر هم نزنم تا ڪه ز دستم نرودناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی!#فریدون_مشیری🌷 🌾 🌿سهم شما ارسال یک بیت شعر💞 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚 1399/10/11 | 23:54 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوردونه76 عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 7144 بابت تاپیک پر از حال خوبتون و شعرهای زیبای شما و دوستان ممنون گجز خیر اولسون🌷🌷 آنچنان جای گرفتیتو به چشم و دلِ منکه به خوبانِ دو عالمنظری نیست مرا...!مولانا# ❤❤🌹🌹 ...........
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28616 🌷 🌾 🌿 گـــر حال مــــرا حبیب پـــرســـد گوئید بیمــــــــار غمت را نفسی هست هنوز #استاد_شهری ... نڪَارا امشب دل به دلم ڪَر بدهیجان به فدایت میڪنم....!!! ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 💙💎💙 در دلم دردی نهان است خدا میداند قلب من از عشق لبریز و تنم در بند است ... 💙 خواهم که راز عشقت پنهان کنم ز یارانصحرای آب و آتش پنهان چگونه باشد#خاقانی💚 بسیار عالی بسیار عالیییی یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39044 بهای کشتن من، بوسه ای ست طولانی.. که کشته مُرده ات، از خون بها نمی گذرد #محمد_رف ... 🥺🥺 با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 گفتم مس وجود مرا هست کیمیا...؟ گفتا که مهر شاه نجف فوق کیمیاست گفتم شفا کجاست ز جای شفا بگو... گف ... عرض ادب و احترام.سپاسگزارم. ممنون از حضورتون بزرگوار یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13333 عصیـانِ هم آغوشیت را بـه جان میخـرم .... ڪه بــی تو.... بهشتـــم جهنــم است جهان به اعتبار خنده تو زيباست/ بهشت من همين دقيقه ها، همين جاستدوست خوبم با اجازه مرخص ميشم. لذت بردم ممنون حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خ_د_ا_ عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3360 🌷 🌾 🌿 زندگی، بی تو پُر از غم شدنش حتمی بود با تو امّا غمِ من کم شدنش حتمی بود #امید_صباغ_نو 🌷 ... گاهی به سرای دیده قابت کردم گاهی به دو صد بوسه به خوابت کردم تو شعری ومن بیت غزلهای توام جان بهر تو وقف شعر نابت کردم
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 نڪَارا امشب دل به دلم ڪَر بدهی جان به فدایت میڪنم....!!! 📚 جان به کف...خنده به لبشعله به دل...شور به سرجان فدا در رهِجانانه ی عشقیم هنوز ...#مولانا🌱 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28616 🥺🥺 😔🖤 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 گاهی به سرای دیده قابت کردم گاهی به دو صد بوسه به خوابت کردم تو شعری ومن بیت غزل ... وقف تو کردهام من، جان و دل و سر و تندر خدمتم سراپا تا جان ز تن برآیدفیض کاشانی یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28616 💙 خواهم که راز عشقت پنهان کنم ز یاران صحرای آب و آتش پنهان چگونه باشد #خاقانی 💚 بسیار عا ... دلم ربودی و رفتی ولی نمیروی از دلبیا که جان عزیزت فدای شکل و شمایلهوایت ار بنهم سرکجا برون کنم از سروفایت ار برود جان کجا برون رود از دل#خواجوی_کرمانی🧡💛🧡💛🧡💛خواهش میکنم🌸🍃 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 39044 😔🖤 ناراحت نباش عزیزم... با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28616 جهان به اعتبار خنده تو زيباست/ بهشت من همين دقيقه ها، همين جاست دوست خوبم با اجازه مرخص ميشم. لذ ... شبت رنگی زندگی جانم❤❤❤❤ممنون از همراهیت ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13333 شبت رنگی زندگی جانم❤❤❤❤ ممنون از همراهیت فدات خانم اديب مهربون حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 995 دلم ربودی و رفتی ولی نمیروی از دل بیا که جان عزیزت فدای شکل و شمایل هوایت ار بنهم سرکجا برون ک ... 🌷 🌾 🌿عشقبازی چیست سر در پای جانان باختنبا سر اندر کوی دلبر عشق نتوان باختن#سعدی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚