2777
2789
باید طبعش معتدل کنه هر چی صفرارو زیاد میکنه باید نخوره هر چی صفرارو کم میکنه بوخوره تو نت بزن خوردنی ...

مرسی حتما، فقط اینکه آزمایش اسپرم داده مشکلی نبوده، یعنی مشکل اینه؟ چرانشون نداده 

مرسی حتما، فقط اینکه آزمایش اسپرم داده مشکلی نبوده، یعنی مشکل اینه؟ چرانشون نداده 

علم الان نمیتونه با ازمایش اینا ثابت کنه این از علم سنتی هست خیلی تاثیر داره 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش که واقعا منصفانه است ولی شما ارزون تر حساب کن ما مشتری شیم

مجانی از شما‌چون خیلی گلی😚

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
مرسی💃💃💃شما بیشتر  💛💛

دیدی شادی هم هست؟ایام فاطمیه اس الان بشین تموم ک شد ی آنگ شاد بزار و با دل شاد برقص ک حال کنن داداچ

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
دیدی شادی هم هست؟ایام فاطمیه اس الان بشین تموم ک شد ی آنگ شاد بزار و با دل شاد برقص ک حال کنن داداچ

آهنگ

😅😅 وقتی یه چی خوشحالم میکنه دیگه نمیتونم جلو خودم رو بگیرم

آره باقیش رو میزارم بعد از ایام فاطمیه

😅😅 وقتی یه چی خوشحالم میکنه دیگه نمیتونم جلو خودم رو بگیرم آره باقیش رو میزارم بعد از ایام فاطمیه

آفرین پسرک خوب...