2777
2789
فداتشم عزیزم إن شالله خیلی زود دامنت سبز میشه

ممنون عزیزم.ان شاالله شما هم همینطور

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۱۲ ساله درگیرم ولی دیگه فایده نداره خسته شدم.

عزیزم هیچوقت توکلت نسبت ب اون بالایی رو از دست نده.درسته ک خودم من دلگیرم ازش اما بازم هروقت حال دلمم بد شده جز اون هیشکی نتونسته ارومم کنه

شاید شوهرت طبعش گرم و خشکه همون صفراوی اینا دکترا هم نمیدونند این طبع چون گرمه از درون مرد اپرمارو م ...

جدی آره صفراوی، یعنی چی باید چیکارکنم کجا برم خداخیرت بده 

[QUOTE=170809679]ایول به شما  خوبه که خوبی  حال خوب رو خریدارم[/QUOTE۲ ملیون میفروشم😁میخام باهاش برم حلقمو یکم بزرگنر کنم چاق شدم لاغر نمیشم😀ی ی پالتو هم بخرم تامام

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
عزیزم هیچوقت توکلت نسبت ب اون بالایی رو از دست نده.درسته ک خودم من دلگیرم ازش اما بازم هروقت حال دلم ...

منم همیشه توکلم به خداست ولی خب گاهی دلم میگیره از مشکلاتی که سر راهم قرار گرفت.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ایول به شما  خوبه که خوبی  حال خوب رو خریدارم

ان شالله همه ی خوشحالی یهویی نصیبشون شه😍

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
جدی آره صفراوی، یعنی چی باید چیکارکنم کجا برم خداخیرت بده 

باید طبعش معتدل کنه هر چی صفرارو زیاد میکنه باید نخوره هر چی صفرارو کم میکنه بوخوره تو نت بزن خوردنیهای سرد تر کدامند باید تا میتونی سرد تر بهش بدی اسپرماش تو بدنش مرده خالی میشن

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛