2789
عنوان

میایین کمکم کنین؟

120 بازدید | 26 پست

من سال قبل وقتی میخواستیم اقدام به بارداری کنیم تو گوشی شوهرم دیدم که به دخترخالش پیامک زده بود و من نتونستم بخونم

بعدش نگاه کردم دیدم پاک کرده

بعد بهش گفتم که دخترخالت به من پیام داده بود تلگرام پاک کرد باهاش حرف نزدی امروز ؟ گفت نه کاملا منکر شد

بعد چند روز یکی اعصابمو خرد کرد دیگه نتونستم تحمل کنم و گفتم همه این روزا او اعصابمن (باردار بودم و خبر نداشتم) گفتم اون شخص(عموم) اینجوری اعصابمو خرد کرده و تو هم اینجوری من میدونم با دختر خالت حرف زدی اما از من قایم میکنی گفت نه حرف نزدم خلاصه آخرسر گفت آره خواستم حالشونو بپرسم ببینم رفتن یا نه(آخه مهمون بودن تو شهرمون) منم اون موقعی که پیامک دادن سر کار بودم

و گفتن برای این پاک کردم که تو نبینی و حساس نشی

بعدش فهمیدم باردارم و کلا افسرده شدم که شاید خیانتی در کار بوده من الان چرا باردار شدم اما سعی کردن اعتمادمو جلب کنن

الان تقریبا یک سال از اون ماجرا میگذره و همسرم حتی شماره دخترخالشو از تو گوشیش حذف کرده اما من شک مثل خوره افتاده به جونم که شاید با کسی در ارتباطه و به

به من دروغ میگه

من زایمان کردم الان بچم ۵ماهشه ولی اعتماد مدارم به همسرم و داغونم چند بار بهش گفتم قسم خورده که فقط احوالپرسی بوده و همین

البته اینم بگم که اون زمان رفتم پیش مشاور و نتیجه نگرفتم

واین که من بعد ۵سال از ازدواجمون تصمیم به بچه دار شدن گرفتم و تو این مدت من چیز مشکوکی ندیدم به غیر از این که تلفن بعضی از دوستاشو یا مشتریاشو پیش من جواب نمیداد

اونم گفتم بهشون و قضیه حل شد

اون موقع هم که اس ام اس ها رو دیدم گفت اعتماد نداری بهم

گفتم دارم ولی این که اس ام اس ها رو پاک کردی و دروغ گفتی مشکوکه و اگه شک داشتم محتوای اس ام اس هات غیر احوالپرسی بود یک لحضه هم تو این خونه نمیموندم

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم هم شک دارم هم اعتماد

نمیدونم چه جوری میتونم اعتماد‌ کنم و دروغشو نادیده بگیرم

و یا چه جوری بفهمم که الان داره خیانت میکنه یا نه

اگه میشه لطفا کمکم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اگه چیزی ازش ندیدی و سرگرم تو و زندگیشه بیخیال شو، بچسب به زندگیت

والا نمیدونم منم یه کم اخلاقم عوض شده مدام بی خال و بی حوصلم اما کلا خیلی دعوامون میشه سر چیزای چرت و پرت 

قبلا خیلی کمتر دعوامون میشد 

بنظرم داری اشتباه میکنی..خیانت نکرده بهت که شکاک شدی. دیگه این فکرارو نکن هم برا خودت خوب نیست هم اینکه مدام داری پیامکشو با دختر خالش یادش میاری.. ناخواسنه داری کاری میکنی که هی به اون فکر کنه

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚

عزیزم هرچی بهش فک کنی جذبش میکنی

رفتارت طوری کن در مقابلش که خیلیی بهش اعتماد داری این تظاهر به اعتماد باعث میسه هم صمیمت بیشتر بشه هم خودت کم کم فکرهای منفی دور بریزی. کار شوهرت خیانت نبوده

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
بنظرم داری اشتباه میکنی..خیانت نکرده بهت که شکاک شدی. دیگه این فکرارو نکن هم برا خودت خوب نیست هم ای ...

نه الان دیگه نمیگم قبلا گفتم اما الانم اعتماد‌ ندارم حسمیکنم دایم در حال دروغ و خیانته

عزیزم هرچی بهش فک کنی جذبش میکنی رفتارت طوری کن در مقابلش که خیلیی بهش اعتماد داری این تظاهر به اع ...

از کجا مطمئن بشم خیانت نبوده احوال پرسی ساده دروغ کفتن و اس ام اس پاک کردن نداره 😟😟