2777
2789
عنوان

کودک کم اشتها

129 بازدید | 10 پست

پسر من دو سال و نیمش هست و خیلی کم غذا میخوره و به سختی اگر موفق بشم غذا وارد دهنش کنم غذا رو تا یکی دو ساعت تو دهنش نگه میداره آزمایش و سونو کامل انجام داده وزنش 10 کیلو دکتر پیکوویت داده کسی تجربه این شربتو داره؟ 

بدترین کار اینه که بخوای به زور بهش غذا بدی 

اون به اندازه نیاز بدنش میخوره 

تو غذا در اختیارش بزار اون خودش در حد خودش میخوره 

ولی اگه بفهمه به غذا خوردنش حساسی تا حدیکه زیر سرم بره هم نمیخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشنيدم اسم اين شربتو ولي احتمالا مولتي و آهنه.

اشتهاي پسر منو تخم بلدرچين درست كرد ولي چون از تخم مرغ متنفره ميزنم تو خمير.خميرو باز ميكنم روش يكم گوشت چرخكرده و يه ذره پنير پيتزا ميزنم ده دقيقه ميزنم فر خيلي دوس داره ميخوره تپلش كرده و اشتهاشم بهتره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بدترین کار اینه که بخوای به زور بهش غذا بدی  اون به اندازه نیاز بدنش میخوره  تو غذا در ا ...

ناهارش رو میذارم جلوش و ما خودمون ناهار میخوریم اون نمیخوره یه قاشق میکنم تو دهنش اینقدر نگه میداره که خوابش میبره شام هم به همچنین بچه دوساله اگر نیاز بدنشو می‌فهمید که الان ده کیلو وزنش نبود

عزیزم به دنبال افزایش وزن با مولتی و اشتها آور نباش که تاثیری نداره - پسرت بیشتر از اینکه از غذا بدش بیاد از بلعیدن بدش میاد غذاهایی با بافت نرم که راحت پایین میرن براش درست کن

شما باید غذاهایی با حجم کم ولی پرکالری و مقوی بهش بدی بخوره مثل فرنی تخم مرغی - فرنی آجیلی تخم مرغی و ..... تنها راهش همینه کم حجم و پرکالری 

کم بخوره ولی کلی کالری داشته باشه منم دو تا بچه کوچیک دارم با همه ی اینا سر و کله زدم و به این نتیجه رسیدم دستور غذا هاروخواستی بهم بگو