2777
2789
عنوان

قاعدگی در شیردهی

77 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. من از بعد از زایمان تا 19 ماهگی پسرم پریود نشدم بعد 19 ماهگیش پریود شدم الان 20 ماهشه 9 روز عقب افتاده قاعدگیم نسبت به ماه قبل. میخواستم ببینم این بی نظمی طبیعیه چون تازه قاعدگیم شروع شده؟ شما هم اوایلش اینجور بودید؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی مراقب باش  حتما بی بی بزن  روش جلوگیریت دو روش باشه حتما  من تو شیردهی باردار ...

آخه جلوگیری میکنم. چطور ممکنه؟ خدا رحم کنه. دو سه روز پیش بیبی زدم منفی شد. سر بچه اولم 3 روز مونده بود به تاریخ قاعدگیم بیبی مثبت شد

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
آره عزیزم طبیعیه.منم بعدش ۴۰ روزه شدم بعد چندبار مرتب شد

جدی؟ خدا خیرت بده خیالم کمی راحت شد

من الان ی سالشه تازه شدم ولی خیلی کمه، مثل لک بینیه نمیدونم طبیعیه یا نه

آره برا منم کم بود