2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 24 پست
اره کثافتا الان کل فامیلمو گزاشتم کنار همشون نامردن شدم تنها تنها بهتر از اینه دورم فاحشه باشه

حالا اگه میدونی شوهرت خوبه و خیانت نمیکنه دیگه ، غصه نخور اون دختر عمه هات رو لعنت کن و بچتو با آرامش بدنیا بیار و زندگی کن ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه دعواکنی ناراحتی پیش بیاری اون دخترعمه عوضیت به خواستش میرسه شاید شوهرت راست میگه اون به راب ...

شاید منم زود میبخشم ولی از فکر خودم بیرون نمیره وگرنه شوهرمو اصلا به روش نمیارم چیکار کنم بچه دارم

ميدونم من تجربه خيانت ديدن دارم سخت ترين چيز دنياست ولي شرايط تو الان حساسه  ميتوني با يه روا ...

میتونم برم ولی شوهرم میگه تقصیر اوناس من کاری نکردم همش فکر میکنم شوهرمم حتما عکس لختیشو فرستاده😣

حالا اگه میدونی شوهرت خوبه و خیانت نمیکنه دیگه ، غصه نخور اون دختر عمه هات رو لعنت کن و بچتو با آرام ...

الان دارم همین کارو میکنم چاره ای جز اینکار ندارم خدا نگزره از همچین زن هایی😥

میتونم برم ولی شوهرم میگه تقصیر اوناس من کاری نکردم همش فکر میکنم شوهرمم حتما عکس لختیشو فرس ...

به نظر من حتما برو و از اول تا آخر تعريف كن البته مشاوره خوب نه هركسي، خيلي كمك ميكنه آرامش بگيري 

نه شوهرت عكسشو نفرستاده دخترا اينكارارو ميكنن

به نظر من حتما برو و از اول تا آخر تعريف كن البته مشاوره خوب نه هركسي، خيلي كمك ميكنه آرامش بگيري&nb ...

باشه ممنونم عزیزم من چند ساله نی نی سایت متن میخونم ولی ثبت نام نکرده بودم امشب گفتم بزار درد دل کنم اروم بشم فداتون بشم😘

باشه ممنونم عزیزم من چند ساله نی نی سایت متن میخونم ولی ثبت نام نکرده بودم امشب گفتم بزار درد دل کنم ...

طي يه تحقيقاتي از هر پنج مرد سه تاش خيانت ميكنه

با مطالعه و مشاوره و رفتار درست ميتوني كنترلش كني نگران نباش 😘